Celeb

Végre elnézést kért otromba poénjáért a Trónok harca sztárja

Bors

Létrehozva: 2017.10.13.

Jason Momoa még évekkel ezelőtt a Comic-Con nevű eseményen nagyon ostobán nyilatkozott, a Khal Drogót alakító színész még 2011-ben jelentette ki, hogy azért szereti a szerepet, mert olyasmi élményt nyújt, amit az életben nem élhet át.

„Nagyon szeretem a szerepem, mert egy csomó olyan dolgot tehetek, amelyet egyébként nem: kitéphetem valaki szájából a nyelvét, vagy gyönyörű nőket erőszakolhatok meg” - mondta akkor a színész, akit azóta folyamatos támadások érnek meggondolatlan megnyilvánulása miatt, holott ő azóta már kijelentette, hogy csak viccelt. De elnézést nem kért még, eddig.

Harvey Weinstein nemi erőszakos botrányának kirobbanása óta pedig újra célkeresztbe került, az újabb támadássorozat pedig már jobb belátásra, és elnézést kérésre bírta Momoát.

„Ausztráliában ébredtem, és rengeteg indokolatlan üzenetet kaptam azzal az évekkel ezelőtti megjegyzés miatt. Nagyon sajnálom az akkor történteket, nagyon csalódott vagyok amiatt a nap miatt. Őszintén bocsánatot kérek, még ha tudom is, hogy ezzel nem tudom csillapítani azok fájdalmát, akit megbántottam” - jelentette ki Momoa.

A Trónok harca sztárjának teljes bejegyzése:

I APOLOGISE Aloha j

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés,

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek