Celeb

Kálmán Olga: Rendőrt kellett volna hívni rám

kbv

2017. október 21. szombat 10:00

Eddig csak politikai vitaműsorok kérlelhetetlen riportereként láthattuk Kálmán Olgát, ám keddtől egy egészen új oldalát is megmutatja: a Konyhafőnök VIP főzőshow-jában ragad fakanalat.

Izzad, kiabál, és még fel is mos a stúdióban Kálmán Olga, miközben csodás ételekkel nyűgözi le a zsűrit.

– Hetedikes koromban már önállóan főztem, mire jöttek haza a szüleim, volt, hogy meleg étellel vártam őket. Örültem, hogy meglepetést szerezhettem – idézi fel lapunknak főzőcskés emlékeit Olga, és azt is elárulja, okozott már egy-két konyhai katasztrófát.

– A bátyámnak különösen szerettem jót főzni. Egyszer szilvás gombócot akartam neki készíteni, de olyan kemény lett, hogy a rendőr elvitt volna, ha meglátja. A kertben viszont isteni gombóccsatát rendeztünk!

A műsorvezető manapság a családjára, férjére, és két gyermekére főz.

– Nálunk az étkezés mindig közös, egyedül le sem ülök enni. A reggelihez akkor is ragaszkodom, ha még mindenki csukott szemmel rágja a szendvicsét. Egyébként otthon hagyományos konyhát viszek, a férjem és a fiam kedvence a húsleves, a rántott hús és a sült krumpli. Csak a nagylányom díjazza a különlegességeket, és néha a férjem. Én salátás vagyok, de azt rajtam kívül nem nagyon eszi senki... – panaszolja Olga, és elárulja, sokat tépelődött, hogy elvállalja-e az RTL Klub felkérését.

– Ha egy táncos vagy éneklős show-műsorba hívnak, nyilván nem vállalalom, ezek után nem be­szél­gethettem volna a költségvetésről politikusokkal. A főzés és a gasztronómia tulajdonképpen alkalmazott művészet. Nem bohóckodás ez a műsor, ha­nem kőkemény munka  – szögezi le. – Attól sokkal jobban tartottam, hogy mit fog szól­ni a csa­ládom, mennyi időt vesz el a forgatás az életünkből. A forgatások alatt folyamatosan ve­zettem a saját műsoromat, amihez 4-5 körül be kell érnem a Hír TV-be. Ezért is gyakran már 6-7-kor kezdtük a munkát az RTL Klubban. Ha otthon is voltam, csak egy szakácskönyvet láttak belőlem.

Jakupcsek után takarít

A Konyhafőnök VIP forgatásai hetekig tartottak, egyelőre nem tudni, hogy Kálmán Olga meddig jut a versenyben. Egyik ellenfele Jakupcsek Gabriella lesz, aki nagyon máshogy működik a konyhában.

– Gabi körül mindig atomvillanás van a konyhában, mindent elöl hagy. Én ezt nem bírom, nálam otthon is mindig rend van, mindent azonnal elmosogatok. Muszáj, hogy rend legyen körü­löttem, egyszer nekiálltam felmosni, mert lecsöppent a dinnye a padlóra.

További cikkek

Szexi

Megmutatta a Nagy Ő nehézbombázója, mekkora mellei vannak valójában

ESÉLY

Kulcsár Edina babérjaira tör az új szépségkirálynő? Sarka Kata is hisz benne

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Melltartó nélkül állt tükör elé a tetovált időjós

astronet.hu

Heti horoszkóp 2022. január 24-30.: Bármit elérhetünk ezen a héten

origo.hu

Ez a világ 10 legnagyobb bankja – galéria

magyarnemzet.hu

A Hertha meghátrált a távozófélben lévő kis Dárdai ügyében

szon.hu

Autó égett Tiszakanyárnál

origo.hu

Világít a koronavírus a szájmaszkba tehető betéten

vg.hu

A Pfizer vezérigazgatója szerint nem járható út négyhavonta oltatni

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: vége a nagy spanyol sorozatnak, Norvégia néggyel nyert

ripost.hu

„Csak sírdogáltam az orvosiban csendesen” – megrázó vallomás a magyar doktortól

life.hu

Intim fotót tett közzé Csuti - Vajon készítette a képet?

origo.hu

Amerikainak gondolt kolbásszal küzdött a vendégekért a Kádár-diktatúra furcsa gyorsétterme, a City Grill