Celeb

Várkonyi Andi, Sebestyén Márta és Krasznai Tünde is beszólt Mága lányának

Munkatársunktól

2017. szeptember 29. péntek 09:00

Élcelődő megjegyzést tett Mága Zoltán lányára az Első Emelet volt menedzsere, s Krasznai Tündétől Sebestyén Mártáig többen is oda-odaszúrtak a gigakoncertjére készülő Jennifernek.

Lassan egész Budapest egy aranyruhába öltözött, csinos fiatal lány plakátjával van tele, Jennifer mosolyog vissza róluk. Ő Mága Zoltán lá­nya, aki a Stefánia Palota és a MOM Kultu­rá­lis Központ után októ­berben ne­gye­dik önálló koncertjére készül a Kongresszusi Központban.

Tereh István, az Első Emelet egykori menedzsere saját Facebook-ol­dalán tette fel a kérdést, hogy va­jon ki az a lány a pla­kátokon, akit ő zenei körökből ugyan nem ismer, mégis ha­talmas kon­cert­re ké­szül. A fotóra azonnal rárepült a szakma, még Sebestyén Márta népdalénekes is hozzászólt, aki szerint ilyen gigamarketing nem feltétlenül jelenti, hogy érdemes valaki ekkora méretű koncertre.

Segítsetek, ki ez a nő, akivel tele van a város??? Már félve nyítom ki a lakásajtót... :-)

Közzétette: Tereh István – 2017. szeptember 27.

– Hát az, akinek az apucikája győzi pénzzel ezt a gigamar­ketinget… – írta Sebestyén Márta.

Várkonyi Andrea pedig azon a balul sikerült Mága-fotón kezdett viccelődni, amelyen a híres apuka Barbra Streisand mellé photoshoppolta magát.

– Szerintem Barbra Strei­sand biztatta Jennifert az énekesi karrierre… – írta a műsorvezető.

Tereh István telefonon már vé­delmébe vette az ifjú énekesnőt.

– Tényleg nem tudtam, ki ez a lány, nem is­merem. Egyáltalán nem baj, ha egy tehetséget pártol az apja, ha az erős hátszélhez tehetség is párosul, akkor abból még jó is kisülhet. Nekem csak az tűnt fel, hogy ilyen őrült plakátkampány még akkor sincs, ha világsztár érkezik hazánkba. Bár minden tehetségnek ennyi pénz jutna marketingre. És majd biztos lesznek saját számai is – fogalmazott a menedzser.

Mága Zoltán hegedűművész a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című TV2-es produkció forgatásán volt, ezért Jennifer menedzsmentje válaszolt a megkeresésünkre.

– Mága Jennifer előadói pályája nem a tehetségkutatók ismertségéből fakadó, hirtelen jött népszerűségnek köszönhetően indult el, hanem hosszú évek óta tartó tanulással, képzéssel és tudatossággal épült. Gyermekkora óta zenét tanul, zongorázik és énekel, magánórákra jár az ország legnagyobb és legelismertebb előadóművészeihez, és éveken át volt az egyik budapesti színitanoda növendéke, jelenleg pedig a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának klasszikus énekművész hallgatója – írták. Jennifer egyébként énekelt már a világ rangos színpadain, fellépett Amerikában, Olaszországban, Franciaországban, Törökországban, Németországban és Ausztriában is, jelenleg pedig első albu­mát készíti a tizenkilencszeres Grammy-díjas David Fosterrel, a legnagyobb sztárok, Céline Dion, Andrea Bo­celli, Beyoncé, Madonna és Mariah Carey zenei pro­duce­ré­vel. Rendszeres előadója a budapesti újévi koncerteknek.

A menedzsment szerint Jennifert édesapja miatt támadják.

– A Jennifert ért támadások is azt bizonyítják, hogy Magyarország egyik legismertebb előadójának, hegedűművészének a gyermekeként egyáltalán nem előnnyel, hanem inkább jelentős hátránnyal tud indulni a zenészi pályán. Édesapja pedig mindent megtesz és megad ahhoz, hogy a gyermeke  érvényesülni tudjon, és megvédje az alaptalan rágalmaktól – fogalmaztak, s le­írták azt is, mint minden más koncertszervező cég, vagy önálló előadó bérleti díjat és gázsit fi­zet, és ebben Mága Jennifer sem kivétel.

– Az pedig, hogy édesapja tehetős emberként segíti, egyengeti lánya pályáját, dicsérendő, nem megvetendő dolog – írták, majd hozzátették, szívesen látják a kétkedőket a lány koncertjén.

További cikkek

Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

„Feri, Szaszi és Peti előre megállapodnak az ülések előtt” – cikket közölt a 444.hu az ellenzék belső viszonyairól

ripost.hu

Nádai Anikó babát vár – Weisz Fanni hiába próbálkozott, ezt mondta 4 éve

life.hu

Hivatalos adatok: ennyien fertőződtek és haltak meg az elmúlt 24 órában

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

teol.hu

Mit tegyünk, hogy ne fagyjon be kedvenceink ivóvize?

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

ripost.hu

Exkluzív interjú adott Csuti: „A lelkem összetört”

vg.hu

Az ózonterápia is sikeres lehet a koronavírus kezelésében

origo.hu

Metró alá löktek egy nőt, azonnal szörnyethalt

origo.hu

Diplomát hamisított magának Bangóné?