Celeb

Titkos templomi esküvőn mondta ki az igent Rúzsa Magdi – fotók

Bors

Létrehozva: 2017.09.16.

Rúzsa Magdit biztonságiak hada védte az esküvőjén.

Májusban eljegyezte, egy hete polgári szertartás keretében feleségül vette, ma pedig a Mátyás-templomban oltár elé vezette szerelme Rúzsa Magdit.

Az énekesnő csak úgy ragyogott káprázatos fehér ruhájában, férje, Vilmos is roppant elegáns volt. A násznépben néhány híresség is felbukkant, ott volt például Magdi állandó szerzője, Závodi Gábor.

Az énekesnő gondosan óvja magánéletét, 2017 tavaszán azonban nem tudta magában tartani boldogságát: közhírré tette, hogy Vilmos eljegyezte őt.

„Nagyon szép pillanatot éltünk meg a párommal nemrégiben. Amióta megismertük egymást, elhatároztuk, hogy közösen gondolkodunk, hogy egyszer összeházasodunk, de lánykérésre mégsem számítottam. Nagyon szép volt, és úgy történt, amilyenek mi vagyunk… – mondta Magdi a TV2 Mokka című adásában. – Én kértem, hogy menjünk Rómába, mert Olaszország fanatikusa vagyok. Van egy kedvenc éttermem is, oda szerettem volna elmenni vacsorázni, és ott történt a lánykérés is.”

Hiba csúszott a rendszerbe

Hat év boldogság, romantikus lánykérés és polgári esküvő után tartották meg az egyházi esküvőt ma a Budai Várban, délután 2-től. A Mátyás templomhoz fekete limuzinnal érkező párt a kíváncsi szemek elől biztonságiak takarták hatalmas ernyőkkel. Sajnos hiba csúszott a rendszerbe: a lesötített üvegű autónak méterekkel közelebb kellett volna megállnia a bejárathoz, hogy Magdi szinte a templom kövére lépjen ki. Így aztán nagy szükség volt a 6-8 fős biztonsági személyzetre, akik fehér és fekete, nyitott esernyőkkel óvták az arát a kíváncsi szemek elől. Akciójuk sikeres volt, Magdi ruhájának csak az uszálya villant meg egy pillanatra, s alig egy másodperccel később már zárult is mögötte a kapu.

Viszonylag rövid szertartást követően újra felsorakoztak az esernyős öltönyösök, nyílt az ajtó, s Magdi pillanatok alatt már bent ült az autóban, hatalmas ruháját azonban csak külső segítséggel tudta behúzni maga mellé. Ezután hamar szétszéledt a száz-százötven fős vendégsereg. Közben az ifjú elhajtott a helyszínről.

Az ifjú pár a hatalmas, lesötétített limuzinnal hajtott el a helyszínről.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek