Celeb

Nevetségessé teszi magát Nagy Ervin

Nagy Daniella

Létrehozva: 2017.09.26.

Forrás: Bors

Kifigurázza magát Nagy Ervin új, Hetedik alabárdos című filmjében. Meglepő, de a színész kifejezetten élvezte, hogy kibújhat a sármos, szépfiú skatulyából, amelybe a Kincsemben nyújtott alakítása után került. 

– Olyan színészt játszom a Hetedik alabárdosban, aki végtelenül önimádó, hiú, még a piacra is alapozóval az arcán jár, sosem mossa le magáról a maszkot – jellemezte a figurát a Borsnak a színész.

– Találkoztam már ehhez hasonló színésszel a magánéletben, és elég nevetségesnek tartottam annak ellenére, hogy bevallom: én magam is nárcisztikus vagyok. Tudok hiú lenni, és tudok hisztizni is, viszont ehhez nálam önkritika és önirónia társul, így képes vagyok ebből előnyt kovácsolni. Szeretek viccet csinálni a gyengeségeimből, és nevetségessé tenni magam a közönség előtt. Ez persze merész dolog, de a bátorság a színész nélkülözhetetlen tulajdonsága.

Bátorság kellett ahhoz is, hogy egy alacsony költségvetésű filmben vállalt szerepet, amelyet ráadásuk egy elsőfilmes, Vékes Csaba rendezett. Ezzel kapcsolatban Ervin azt mondta: ha a forgatókönyv és a filmes stáb jó, kezdőknek is örömmel szavaz bizalmat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek