Celeb

Már az esküvőt tervezi Liptai és szerelme

F. Zs.

2017. szeptember 16. szombat 05:00

Pataki Ádám nemsokára oltár elé vezeti a színésznőt, most már csak azt kell eldönteniük, hogy világraszóló lagzit vagy csendes esküvőt szeretnének.

Örül a visszatérésnek, de hálás a sorsnak azért, hogy egy évig otthon lehetett, és csak a gyermekeire koncentrálhatott Liptai Claudia. A színésznő pénteken reggel volt vendég a TV2 Mokka című adásában, ahol az eddig nagy titokban tartott hétköznapjairól is mesélt:

– A lányom annyira imádja Marcit. Engem néha utál, de a gyereket mindig szereti. Biztos voltam benne, hogy lesz féltékeny­ség, megijed, hogy nem fogom úgy szeretni, de szerintem ez a nagy korkülönbség nagyon jó. Kicsit nehezen is férek oda Marcihoz, mindig mondom neki, hogy vigyázz, jön puszi puszi! Ő a nővére – mesélte nevetve a Mokka stúdiójában Claudia, aki paramaminak érzi magát. Mindent elölről kellett kezdenie, mert elmondása szerint olyan régen babázott a most tízéves lányával, hogy elfelejtett mindent.

Gyerekek az oltár előtt

Liptai Claudia és Pataki Ádám szerelmének gyümölcse, Marcell október végén lesz egyéves. Ha híres szülei a tavaszi esküvő mellett döntenek, könnyen lehet, hogy az akkor már totyogó kisfiú viheti a kispárnán a gyű­rûket. Nagy valószínűséggel koszorúslányból sem lesz hiány, hiszen a vőlegénynek az első házasságából három lánya van, és az is biztos, hogy a 11 éves Panka is örömmel vállalja, hogy csipkébe öltözik édesanyja menyegzőjén.

A műsorvezetőt természetesen arról is kérdezték, hogy mikor tervezik Ádámmal az esküvőt.

– Ádám édesapja azt mondta egykor: fiam, ha megkérsz egy nőt, egy éven belül vedd el, vagy hagyd a fenébe az egészet! És ő egy rendes gyerek szerintem. Tehát, gondolom, hogy egyszer csak majd azt mondja, kapj fel egy fehér ruhát! Lesz majd valami, benne van a levegőben – mosolygott Clau. A színésznő nem véletlenül ennyire titokzatos, pontosan tudja, hogy amióta tavasszal megkérte a kezét Pataki Ádám, a híres érdi cukrászfamília sarja, a fél ország arra kíváncsi, mikor állnak oltár elé.

Claudia és Ádám két éve alkot egy párt, októberben lesz egy éve, hogy megszületett a kisfiuk, Marcell, aki természetesen a szülei szeme fénye. A picit és féltestvérét, Pankát (Liptai kislánya, Gesztesi Károlytól) közösen nevelik. Már csak egy hivatalos pa­pír hiányzik, ami törvényessé teszi kettejük kapcsolatát.

Az esküvő út­jában jelenleg igen sok akadály áll: a műsorvezető időközben megújította a szerződését a TV2-vel, és el­vállalta a Sztárban sztár című műsorban a zsűrizést, így november közepéig minden vasárnap élő adásban lesz, kamerapróbákra jár, kizárt egy szombati nagyszabású lagzi. Így ma­rad a tavaszi időpont, ami még belefér Ádám édesapjának intelmeibe, hiszen még bôven belül vannak az első éven.

Caludia és Ádám szeretnek titokzatosak lenni, úgyhogy az sincs természetesen kizárva, hogy nagyon szűk körben kelnek egybe, és csupán utólag mondják majd el a nagyközönségnek, hogy már hivatalosan is egy családot alkotnak. Kerestük a témában Liptai Claudiát és Pataki Ádámot is, sajnos azonban egyikük sem szeretett volna nyilatkozni minderrôl. Ádám mindössze annyit mondott amikor az édesapja szavairól kérdeztük, hogy Claudia mindent elmondott már a témával kapcsolatban, amit szerettek volna közölni.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Riasztás a szülőknek, különös Covid-tünet jelentkezhet a gyerekeknél

888.hu

Trump: 2024-ben visszavesszük a Fehér Házat

origo.hu

Véres és vicces: az új Sikolyban a Z-generáció is megkapja a magáét

hirtv.hu

Heves megyében kampányolt Márki-Zay Péter

kisalfold.hu

Meseházikó, nyugalommal, csodakilátással Tényőn

origo.hu

A gamerek tizede már átállt a Windows 11-re

nemzetisport.hu

Newcastle: megállapodtak a német válogatott szélsőjével – sajtóhír

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

origo.hu

Békésen autózott a kihajtó felé, sikítani se volt ideje, és már az élete volt a tét - videó

mandiner.hu

Itt a szorzó az egyik legnagyobb fogadóoldalon Orbán Viktorék győzelmére

borsonline.hu

Felfoghatatlan: 4 gyermek maradt árván, szüleik pár nap eltéréssel haltak bele a koronavírusba

origo.hu

Váratlanul meghalt a fiatal magyar énekesnő