Celeb

Erdei Zsoltéknál már csak az éjszakázás probléma

Bors

2017. szeptember 19. kedd 08:30

A Blikk cikke szerint Erdei Zsolt nagyon nehéz időszakot tudhat mag mögött, a Magyar Ökölvívó Szövetség első emberének kisfia, Vilmos ugyanis koraszülöttként jött világra, és hónapokat kellett kórházban töltenie. Szerencsére Erdei kisfia túltette magát a nehéz időszakon, és már a családdal együtt otthon erősödhet.

– Minden rendben van, hála istennek. Szerencsére nem kell állandóan orvosokhoz járni vele, nemrég ugyan volt egy vérvétele, de az is csak azért, hogy megnézzék, szüksége van-e még pluszvasra. Eddig ez így volt, de már rendben vannak az értékei. Most már csak fejlesztőórákra, tornára kell járnia – mesélte Erdei, aki elsősorban párjára támaszkodhat. – Az persze már könnyebbség egy kicsit, hogy Gréti ovis nagylány lett. Annyira jó látni, hogy ő is milyen szépen fejlődik, és hogy találja meg a társa­ságát – árulta el Erdei, utalva arra, hogy a három­éves kislány is koraszülöttként jött világra.

– Persze az éjjelek nem mindig egyszerűek, mert Viktor fiam hol németül, hol magyarul, de beszél álmában. Néha felébredek rá, mert a nyitott ajtón keresztül hallom. Vilmoska pedig, akinek a kiságya bent van velünk a szobában, állandóan nyöszörög éjjel, néha több órán keresztül, mintha mesélne valamit – mondta Erdei, aki nagyon örül, hogy az alváshiány az egyetlen „probléma”, amelyről be tud számolni, hiszen gyermekeivel végre minden rendben van.

További cikkek

Gyász

Három évvel a tragédia után így néz ki Andy Vajna Los Angeles-i sírhelye

Pornó

Elárulta a gigamellű felnőttfilmes, mennyit szexel valójában

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: már 12 fertőzött van, a németek a visszalépést fontolgatják!

borsonline.hu

Hatalmas fordulat a máriapócsi emberölés ügyében

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben

szon.hu

Mikrohullámú sütő égett egy nyíregyházi lakásban

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

nemzetisport.hu

Férfi kézi-vb: a magyarokra egy párharc vár a selejtezőben

origo.hu

Itt a döntés: emberi jogokat sért a hangos WC-lehúzás az olaszoknál

life.hu

Szakíthattak: "Úgy tudom, hogy különváltak az útjaik" - Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról nyilatkoztak barátaik

vg.hu

Ne lesz kötelező a koronavírus elleni vakcina Csehországban

origo.hu

Az ünnep idejére sem lassítanak a szénbányákban