Celeb

Elítélték az Irigy Hónaljmirigy tagját: 300 napot kell ülnie, ha nem fizet

Munkatársunktól

Létrehozva: 2017.09.25.

Ittas vezetés miatt a bíróság egy évre eltiltotta a vezetéstől Kabai Lászlót, az Irigy Hónaljmirigy tagját. Ezenkívül háromszázezer forint pénzbírságot is ki kell fizetnie.

Forrás: Fejér Bálint

Még két hónapja sincs, hogy megállították a rendőrök az éjszaka közepén az ittasan autót vezető Kabai Lászlót a fővárosban, máris jogerős ítéletet hozott a bíróság. A mirigyes jobban teszi, ha fizet, ellenkező esetben börtönbe kerül. 

– Tájékoztatjuk, hogy K. László ellen a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon indult büntetőügy 2017. szeptember 13-án jogerősen befejeződött. A bíróság a vádlottat ittas járművezetés vétsége miatt háromszáz napi tétel pénzbüntetésre és egy év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte. A bíróság az egy napi tétel összegét ezer forintban határozta meg. A háromszázezer forint összegű pénzbüntetés meg nem fizetése esetén szabadságvesztésre kell átváltoztatni. A bíróság a járművezetéstől eltiltás tartamába beszámítja a 2017. augusztus 6-a óta eltelt időt – adta hírül a Fővárosi Törvényszék. 

Mint ismert, Kabairól már a helyszínen megállapították, hogy alkoholt fogyasztott, mielőtt volán mögé ült, ezért a helyszínen elvették a vezetői engedélyét, gyalog kellett hazamennie. 

A Borsnak akkor azt mondta, nem gondolta volna, hogy maradt alkohol a szervezetében, ezért ült autóba, és nem igényelt sofőrszolgálatot. 

Kabai vasárnap nem kívánta kommentálni az ítéletet, de korábban nyilatkozott lapunknak. 

– Két korsó sör a bűnöm, ami jóval a vezetés előtt csúszott le. Fellépésünk volt szombaton, akkor volt az a tikkasztó forróság. A hakni előtt és után is megittam egy sört. Körülbelül hat órával később ültem autóba. Komolyan mondom, nem gondoltam, hogy maradt alkohol a szervezetemben. Már csak a meleg miatt sem. 

A parodista zenésznek komoly gondot okoz a jogsi nélküli élet, mivel sok kötelezettsége a fővároshoz köti, ő viszont Pest vonzáskörzetében él. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek