Celeb

Bíróságon harcol a lányáért Kembe Sorel

Munkatársunktól

2017. szeptember 15. péntek 09:00

Bírósághoz fordult Kembe Sorel, hogy megszerezze a felügyeleti jogot a kislánya felett. Gyermekének anyja, a Jóban Rosszban színésznője, Kondákor Zsófia nem akarja elengedni Katját.

A csütörtök reggeli tárgyaláson döntött a bíróság: a családvédelmi szolgálathoz küldték Kembe Sorelt és Kondákor Zsófiát.

Az egykor még nagy szerelemben élő színészek külön-külön érkeztek a bíróságra. A tárgyalás előtt pattanásig feszült volt a helyzet, nem csoda, hiszen nagy volt a tét: a négyéves kislányuk felügyeleti joga. 

A szülők hiába akarják a legjobbat gyermeküknek, nem tudnak dűlőre jutni, ezért indított Kembe gyermekelhelyezési pert. 

– Mediátorhoz, a családvédelmi szolgálathoz küldtek bennünket, hogy megegyezzünk. A jelenlegi állapot szerint egy évben alig több mint hatvan napot tölthetek a lányommal. Szeretnék az élete része lenni, az apja lenni, nem csak a távolból szeretni – mondta el kérdésünkre Sorel, aki reméli, sikerül volt párjával megegyezni, és nem lesz szükség a további tárgyalásokra. 

Szerettük volna Kondákor Zsófit is megkérdezni arról, hogy miért nem tudnak megegyezni Sorellel ügyvédek nélkül, de nem kíván nyilatkozni lapunknak.

Tavaly decemberben derült ki, hogy szakított a kórházsorozat két sztárja. A Blikk akkor megírta, hogy forrásuk szerint egy harmadik fél a válás oka. Pedig a két színész kapcsolata meseszerűen indult: a sorozatban szerepük szerint egymásba szerettek, majd 2012 decemberében bevallották, hogy a valóságban is szerelmesek egymásba. Pár hónap együttlét után pedig megfogant közös gyermekük, Katja, aki örökre összeköti őket.

Lala megkapta Benit

A Kozmix frontembere korábban már többször bevallotta, hogy Kondákor Zsófival közös gyermekük, Beni felügyeleti joga őt illeti, ettől függetlenül heti váltásban nevelik a kisfiút. Az énekes négy éve a Frizbiben fakadt ki.

– Ha nem lesz vége annak, hogy Zsófi felbujtja ellenem Benit, kérvényezni fogom a bíróságon, hogy változtassuk meg a feltételeket, és ne láthassa minden második héten Benit. Nemrégiben ugyanis úgy jött haza, hogy azt hallotta az anyjától, én vagyok a legrosszabb apa, aki megbízhatatlan, és nem tesz a fiáért semmit. Az anyám pedig a legrosszabb nagymama a világon – mondta akkor Lányi.

További cikkek

Tragédia

Gyász: váratlanul elhunyt a csodálatos színésznő

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Erre nem számítottunk: Ez jön fagy után hétvégén

888.hu

Putyinnal tárgyal telefonon és Kelet-Európába látogat a brit miniszterelnök

life.hu

Hivatalosan is véget ért Lagzi Lajcsi házassága: kimondták a válást

hirtv.hu

Megadja Gábor: Az ellenzéket az zavarja, hogy a kormány munkája sikeres

kemma.hu

Videón az ámokfutó: részegen okozott többes balesetet Tatabányán

origo.hu

Javították az Oculus Quest 2 színhibáját

mindmegette.hu

5 ok, amiért ma is imádjuk gyerekkorunk kedvencét, a kenőmájast

origo.hu

Varga Mihály: A Fitch Ratings szerint sikeres a magyar gazdaság újraindítása

metropol.hu

Borzalmas körülmények között halt meg a tatabányai földrajztanár, rejtély mi történt Róberttel

metropol.hu

A jég alatt találták meg az eltűnt tanár holttestét Tatabányán

mandiner.hu

Márki-Zay reagált a milliós londoni bérleti díjra

origo.hu

Riasztott az Aldi, fémdarabok lehetnek ebben a kávéban