Celeb

Összeköltözött szerelmével R. Kárpáti Péter

D. A.

Létrehozva: 2017.08.09.

A Barátok közt egykori Berényi Andrása már túljutott a váláson, és legénylakását is feladta, hogy új életet kezdjen kedvese oldalán.

Rózsaszín ködben telnek R. Kárpáti Péter mindennapjai. A Barátok közt egykori sztárja második fiatalkorát éli: randizik, szerelmes üzeneteket hagy, párjával súgnak-búgnak, mint a tinik. A színészt olyannyira eltalálta Ámor nyila, hogy nemrég feladta legénylakását és új otthonba költözött civil szerelmével. Friss kapcsolatukat még a TV2 Ázsia Ex­pressz című műsora sem árnyékolta be, pedig hosszú heteket voltak távol egymástól mindenféle kommunikáció nélkül.

– Az ember társas lény, az élet rendje, hogy megkeressük a társunkat. Olyan párt találtam magamnak, akivel kiegészítjük egymást. Ki előbb, ki később találja meg a másik felét. Természetesen meggyászoltam a házasságomat, mert lelkileg át kell esni bizonyos folyamatokon egy váláskor. Most úgy érzem, a szakmai és a magánéletem egyaránt jól alakul, remélem, ez az állapot sokáig megmarad – magyarázta R. Kárpáti Péter, akinek szándékai komolyságát jelenti, hogy még lányának, Rebekának is bemutatta  választottját.

A színész huszonhárom év után ta­vasszal vált el nejétől, a szintén a színpadon dolgozó Kenéz Marianntól, akivel egyszer már meg tudták menteni a kapcsolatukat. Egy évvel ezelőtt azonban mindketten úgy látták jónak, ha elengedik egymás kezét, hogy boldogok lehessenek. A barátság megmaradt kettejük között, jó viszonyt ápolnak a szakítás ellenére.

– Nem egyszer próbálkoztunk a volt feleségemmel, hogy helyre hozzuk a házasságunkat. A válást mindig amolyan „javításra szánt” időszakok előzik meg. A hosszú együtt töltött idő összeköt két embert, ezért megtesznek minden tőlük telhetőt. Van azonban az a pillanat, amikor rájöttök arra, hogy meg kell adni a másiknak a lehetőséget, hogy boldog legyen más oldalán – magyarázta a színész.    ­­

Másodszorra sikerül?

Rékasi Károly 29 év után vált el Détár Enikőtől, azóta, több mint négy éve boldogan él Pikali Gerdával, pedig kapcsolatuknak nem jósoltak nagy jövőt.

Szőke Zoltán nemrég vette feleségül tiniszerelmét, Annamáriát öt év együtt töltött idő után. A színész váratlanul állt első felesége, Anikó elé azzal, hogy válni akar, mert beleszeretett valakibe. Az elhagyott feleség azóta megbocsátott, sőt négyesben is vacsoráztak már együtt új párjaikkal.

Ábrahám Editet 23 év után, tavasszal hagyta el a férje egy fiatalabb hölgyért, a színésznő azóta nem talált még rá a boldogságra, de egy interjúban elmondta, hogy jól érzi magát a bőrében.

Kapcsolódó jegyzetünket itt olvashatja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek