Celeb

Mc Hawer nem találja lelki társát

ozs

Létrehozva: 2017.08.17.

Ég és föld – ekkora a különbség az alkoholista és a mostani, józan életet élő Mc Hawer között. Amióta nem piál, sokkal jobban figyel a makulátlan megjelenésre és öltözködésre, de úgy tűnik, mindez hiába: a mulatós zenész  képtelen kiszabadul­ni a szinglik táborából. Természetesen nem ok nélkül ragadt ott.

– Nagyon rámentem a prémium minőségre, amióta száműztem a piát az életemből. Egyszerűen megnőttek az igényeim mindenben. Öltözködésben, ápoltságban és a nők terén is. Fölösleges lenne az átlagosra hajtanom, de be kell vallanom, részegen sokkal szebbek voltak a nők – nyilatkozta a Borsnak a zenész.

– Az utolsó elvonó óta két kapcsolatom is véget ért két hónap alatt, azóta semmi. Nem baj, nem adom fel, továbbra is keresem az igazit. De egyelőre nagyon nehezen megy, nem találom azt a nőt, aki megfelel az elvárásaimnak – magyarázta Hawer. 

Bár időnként már nagyon unja az agglegényéletet, a 51 éves mulatós sztár, azért annyira még nem gyötri a magány, hogy bárkivel azonnal összeszűrje a levet.

– Ahogy nőttek a saját magammal szemben támasztott igé­nyeim, úgy nőttek a nők iránti elvárásaim is. Az egyéjszakás kalandokból annak idején volt elég, abból már nem kérek. Ezért a mostanában oly divatos társkereső és szexpartnervadász alkalmazásokra sem regisztráltam be. Persze a szex és szenvedély iránti igény még mindig él bennem, csak már nem mindegy, hogy kivel és hogyan elégítem ki. Én először a hölgy lelkét szeretném meghódítani, és ha működik a kémia, a kölcsönös vonzalom, tisztelet, akkor úgyis jön majd minden magától – mondta vadiúj, vakítóan fehér porcelán fogsorát megcsillantva a magányos mulatós sztár.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek