Celeb

Mc Hawer nem találja lelki társát

ozs

2017. augusztus 17. csütörtök 11:00

Ég és föld – ekkora a különbség az alkoholista és a mostani, józan életet élő Mc Hawer között. Amióta nem piál, sokkal jobban figyel a makulátlan megjelenésre és öltözködésre, de úgy tűnik, mindez hiába: a mulatós zenész  képtelen kiszabadul­ni a szinglik táborából. Természetesen nem ok nélkül ragadt ott.

– Nagyon rámentem a prémium minőségre, amióta száműztem a piát az életemből. Egyszerűen megnőttek az igényeim mindenben. Öltözködésben, ápoltságban és a nők terén is. Fölösleges lenne az átlagosra hajtanom, de be kell vallanom, részegen sokkal szebbek voltak a nők – nyilatkozta a Borsnak a zenész.

– Az utolsó elvonó óta két kapcsolatom is véget ért két hónap alatt, azóta semmi. Nem baj, nem adom fel, továbbra is keresem az igazit. De egyelőre nagyon nehezen megy, nem találom azt a nőt, aki megfelel az elvárásaimnak – magyarázta Hawer. 

Bár időnként már nagyon unja az agglegényéletet, a 51 éves mulatós sztár, azért annyira még nem gyötri a magány, hogy bárkivel azonnal összeszűrje a levet.

– Ahogy nőttek a saját magammal szemben támasztott igé­nyeim, úgy nőttek a nők iránti elvárásaim is. Az egyéjszakás kalandokból annak idején volt elég, abból már nem kérek. Ezért a mostanában oly divatos társkereső és szexpartnervadász alkalmazásokra sem regisztráltam be. Persze a szex és szenvedély iránti igény még mindig él bennem, csak már nem mindegy, hogy kivel és hogyan elégítem ki. Én először a hölgy lelkét szeretném meghódítani, és ha működik a kémia, a kölcsönös vonzalom, tisztelet, akkor úgyis jön majd minden magától – mondta vadiúj, vakítóan fehér porcelán fogsorát megcsillantva a magányos mulatós sztár.

További cikkek

Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Sebek

Kulcsár Edina és Csuti exkluzív interjút adott a Borsnak

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Szerelme és szülei hosszú percekig küzdöttek a 26 éves nő életéért Vácon - Fotó

she.life.hu

Túl leszek rajtad! Még ha bele is gebedek!

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

zaol.hu

Tűz ütött ki egy zalaegerszegi társasházi lakásban éjszaka

origo.hu

Kezdődik a legújabb Windows 10 vésztelepítése

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Mi a montenegrói válogatott titka? A játékosok mentális ereje”

vg.hu

Annyi a pozitív Covid-teszt a szomszédban, hogy már a külföldi laborok elemzik

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: norvég győzelem a tartalékos németek felett

mandiner.hu

Cseh lap: Orbán Viktor egy eddig ismeretlen kihívással fog szembenézni

origo.hu

Házkutatások sora a momentumos Cseh Katalin ügyében