Celeb

MC Hawer hiú lett, amióta kijózanodott

O. Zs.

2017. augusztus 11. péntek 10:00

MC Hawer húsz év folyamatos italozással töltött évei nem múltak el nyomtalanul: elhanyagolt fogsora annyira tönkrement, hogy újat kellett csináltatnia. Nemrégiben elkészült vakítóan hófehér porcelán fogsora.

Hollywoodi mosolyhoz tökéletes fizimiska dukál – vallja a mulatós zenész, akinél a makulátlanság állandó napirendi pont.

– Nagyon hiú lettem, amióta józan vagyok. Egyszerűen nem érzem jól magam a bőrömben, ha nem vagyok makulátlan – kezdte MC Hawer, akit egyébként épp a kozmetikusától hazafelé értünk utol.

– Minden héten egyszer eljövök a kozmetikushoz, ilyenkor szemöldökszedéstől kezdve a legkülönbözőbb bőrtisztító és arckezelő eljárásokig minden lehetőséget kihasználok. Minden héten felkeresem a fodrászomat is, nem hagyom azt sem, hogy akár egy fél millimétert is lenőjön a hajam. Amíg ittam, addig nem érdekeltek az ilyen dolgok, olyannyira nem, hogy még az sem zavart, hogy közben szép lassan kihullottak a fogaim. Amióta száműztem az alkoholt az éle­temből, azóta sokkal többet tudok foglalkozni magammal. Nem azért figyelek oda annyira a megjelenésemre, öltözködésemre, mert a nőknek szeretnék tetszeni, ha­nem egyszerűen megnőtt az igényem saját magammal szemben – újságolta MC Hawer, aki új fogsorával nemcsak önbizalmat ka­pott, hanem kedvet is újabb szépészeti beavatkozáshoz.

– Borzasztóan zavarnak a szemem alatt látványosan megbúvó nevető ráncok és karikák. Már plasztikai sebészen is gondolkodtam, csak  valahogy tűnjenek már el. De találtam egy olyan megoldást is, ami úgy simítja ki az arcomat, hogy nem kell hozzá kés alá feküdnöm. Csak be kell indítani a kollagéntermelést – állítja Hawer.

A mulatós sztár egyébként nem csak a külsőségekre figyel, próbál egészségesen élni, rendszeresen biciklizik és egészségesen táplálkozik.

További cikkek

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Vallomás

Házasságáról vallott Tápai Szabina: Más lett a fontossági sorrend

Ez is érdekelhet

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet

ripost.hu

Lesújtó hír érkezett: egy az eddigieknél is fertőzőbb koronavírus-variánst azonosítottak

hirtv.hu

Orbán Viktor: Kulturális expanzióban vagyunk, válság ide, vagy oda + videó

beol.hu

Összeütközött két autó Békéscsabán, egy ember megsérült

origo.hu

Megtalálták az okát, hogy miért nem nőnek az égig a fák

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

mandiner.hu

„Feri, Szaszi és Peti előre megállapodnak az ülések előtt” – cikket közölt a 444.hu az ellenzék belső viszonyairól

life.hu

Így néznek ki a legnagyobb sztárok smink nélkül: megdöbbentő a különbség - Fotó

nemzetisport.hu

Női kézi NB I: tartalékosan győzött a Siófok a Fehérvár ellen

origo.hu

26 évesen meghalt az Oscar-díjas színésznő egyetlen fia, éppen a születésnapján