Celeb

Győzike: Bea nélkül nulla vagyok

ozs

2017. augusztus 9. szerda 05:30

Saját bevallása szerint magára sem ismer Győzike, ha tükörbe néz. A Nógrád megyei showman folyamatosan karcsúsodik az utóbbi három hónapban, tizenöt kilót adott le.

Gáspár Győző túlsúlyos időszakában szinte minden létező diétát és fogyasztószert kipróbált, hogy megszabaduljon a pluszkilóktól.  Ám valószínű, egyik módszer sem volt olyan hatékony segítség a zsír­égetésben, mint az adóhatóság nyomozása miatt való idegeskedés.

– Ami körülöttem folyik, azt ép elméjű ember nem bírná ki. Három hónap alatt 15 kiló ment le rólam. De nem azért, mert fogyókúráztam, hanem azért, mert nem bírok enni – fakadt ki Gáspár Győző. Legnehezebben azt viseli, hogy amióta a NAV adócsalás gyanújával vizsgálódik a családjuknál, azóta sok ismerős, barát meg néhány közeli rokon is elfordult tőlük. Sőt állítólag még olyan emberek is, akiknek korábban pénzt adott kölcsön.

– Most derült ki számomra istenigazából, hogy azok az em­berek, akik körülöttem voltak, mára mind leléptek. Azok csak azt a Győzit szerették, aki a tévében mutatta önmagát. Amikor meg itt a baj, akkor mindegyik eltűnik – méltatlankodott a szebb napokat látott showman, akinek a családja jelenti a legnagyobb támaszt ezekben a nehéz időkben. Feleségével épp a napokban ünnepelték 24 házassági évfordulójukat.

– Ha Bea nem lenne az életem­ben, akkor egy nulla lennék. Ő az, aki most lelket önt belém. Ő az, aki támogat. Ő az, aki mellettem van. Ő az, aki nem hagy hülyeséget csinálni, és ő az, aki szeret engem  tiszta szívből – vallotta be Gáspár Győző. A Story Extra felvételén megjegyezte, hogy mindkét lánya szintén jelentős súlytól szabadult meg. Kisebbik lánya, Virág 14 kilót, míg Evelin 20 kilót fogyott.

Örökös fogyókúra

Gáspár Győző karrierjét végigkísérték súlyproblémái. Az egykor 140 kilót is nyomó showman korábban mindent bevetett és kipróbált, hogy minél több súlyfeleslegtől megszabaduljon. Eleinte gyógyszerekkel küzdött ellene, aztán különböző táplálék-kiegészítőkkel, majd az önhánytatás rabja lett. De ezzel még nem volt vége, mert az eltűnt kilók árulkodó nyomaitól egy plasztikai sebész segítségével tüntette el.

– Addig küzdök, amíg úgy nem fogok kinézni, mint a példaképem, David Be­ckham. Az edzőmmel meg is beszéltük, hogy januárig hajtok, azután pedig megnézzük, min kell még változtatnom – nyilatkozta korábban.

További cikkek

Szerelem

Stana Alexandra kitálalt, nem akárhogy indult a kapcsolatuk Meggyes Dáviddal

Válás

Kinek szól? G.w.M máris fájdalmas szakításról énekel

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ügyesen feltette a BMW-s a hóláncot, csak azt nem találta el, melyik kerékre kellett volna

metropol.hu

Dr. Novák Hunor durván kifakadt, ezt üzeni a kismamáknak, akik a várandósságuk alatt nem oltatják be magukat

origo.hu

Már Magyarországon is rendelhető az új Opel Astra, az árától hanyatt fog esni

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

delmagyar.hu

Megkéselte szerelmi riválisát egy férfi Szegeden

origo.hu

Száz másodpercre vagyunk a végítélettől

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

astronet.hu

A hétvége horoszkópja: új és szokatlan ismeretségek, váratlan szerelmek tűnhetnek fel a hétvégén

metropol.hu

Borzalmas tragédia Újpesten, iskolapszichológus segíti a diákokat

mandiner.hu

Aktualne: Orbán Viktorban a csehek több mint negyede bízik

origo.hu

Meghalt Hardy Krüger, A híd túl messze van és a Barry Lyndon sztárja