Celeb

Elvette Balázstól a celebműsort az RTL

Munkatársunktól

2017. augusztus 17. csütörtök 05:00

Könnyel lehet, ősszel műsor nélkül marad Sebestyén Balázs, az RTL Klub ugyanis másra bízza a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor vezetését. Az ok: Andy Vajna rádiója.

Gyertek át! – nem kizárt, hogy ez lehet az egyetlen műsor ősszel, amiben Sebestyén Balázs műsorvezetőként is villoghat az RTL Klub képernyőjén. A Bors ugyanis megtudta, a csatorna emblematikus arcának  el kell elbúcsúznia a Celeb vagyok, ments ki innen! műsortól, amit idén biztosan másra bíznak majd.

Megkeresésünkre az RTL Klub nem cáfolta értesülésünket, az okokról azonban nem kívántak nyilatkozni. Kérdésünkre azt azonban hozzátették: az idén tényleg lesz Celeb vagyok, ments ki innen!, a  részletekről nézőket időben tájékoztatni fogják. Egyelőre arról sincs hír, hogy kik lesznek az új műsorvezetők.

2014. őszén gyors egymásutánban két szériát is lepörgetett az RTL Klub a népszerű celebszivatós realityből: Erdei Zsolt és Molnár Andrea lett a dzsungel királya és királynője. Vadon Jani és Sebestyén Balázs pedig ismét mennybe ment – ez volt ugyanis az a műsor, amiben először szerepelhettek együtt a televízió képernyőjén még 2008-ban. Balázsék három éve egy másik történelmi tettet is véghez vittek: a Class FM Morning show-ja a Celeb vagyok idejére szintén Dél-Afrikába költözött. Heteken át kilencezer kilométeres távolságból hallgathattuk őket reggelente  – élő adásban. 

Nos, a történtekből arra lehet következtetni,  hogy a rádiós karrierjük miatt mondhat le róluk a csatorna. Az RTL Klub döntéshozói talán úgy ítélték meg, nem szerencsés, ha a sikerműsoruk felvéte­leinek szünetében Balázs és Jani a Rádió1-en, a konkurens csatornán is érdekelt cégcsoport szekerét tolná. 

Egyébként az sem biztos, hogy a fent említett Gyertek át! című műsorban láthatjuk az RTL-en Balázst, ugyanis egyes híreink szerint lehet, hogy a mûsor nem kerül képernyőre az ősszel. 

Sebestyén Balázsnál is érdeklődtünk a celebműsorról, de ő csak annyit üzent, hogy nem kívánja kommentálni értesü­lésünket.

Mesés ajánlat ellenére is maradt

Persze egészen más lenne a helyzet, ha néhány hónappal ezelőtt, amikor a Class FM megszűnése után Vajnával asztalhoz ülő Sebestyén Balázs mindenre igent mond.

Megbízható forrásunk szerint ugyanis Vajna akkor mesés összeget ajánlott a műsorvezetőnek, ha nemcsak a Rá­dió1-nek, hanem a TV2-nek is igent mond. Az aláírásáért akkora összeg üthette volna a markát, amekkoráról itthon senki sem álmodhat, Balázs azonban akkor kitartott az RTL Klub mellett, ahonnan már producerként is van megbízása. 

További cikkek

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Brutális hózápor csap le az országra, de van még egy rossz hírünk

life.hu

Ez gyors volt! Fotók sejtetik, máris összeköltözött Stana Alexandra és Meggyes Dávid

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

A múltba ragadt a Microsoft összehajtható mobilja

nemzetisport.hu

Férfi kosár: Keller Ákos szerint túl vannak terhelve a magyar válogatott játékosok

vg.hu

Egyre rosszabb a járványhelyzet Romániában

nemzetisport.hu

NB I: Örülnék, ha állandó bajnokesélyes lenne a Puskás Akadémia – Hornyák Zsolt

mandiner.hu

Egy ukrán sorkatona agyonlőtte öt társát

ripost.hu

Ezért érdemes most összegyűjtened 10 tojásos dobozt

origo.hu

Az ország, amit az IMF szerint tönkretehet saját fizetőeszköze