Celeb

Bíróság elé állítják Hujber Ferit

Bors

2017. augusztus 16. szerda 05:00

Újabb viharfelhők gyülekeznek Hujber Feri feje felett, kábítószer miatt állítják bíróság elé. A színész nyilvános beismerést tett.

Két évig terjedhet

Hujber korábban nyilvánosan jelezte, nem megy elterelésre. Ezt a kiírását tegnap már nem találtuk. – Két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetik, aki kábítószert termeszt, előállít, megszerez vagy birtokol, vagy csekély mennyiséget tart magánál fogyasztás céljából. Amennyiben nem volt még büntetve hasonló bűncselekményből kifolyólag, akár eltereléssel is megúszhatja az esetet – mondta az üggyel kapcsolatban a Borsnak dr. Bacsek György ügyvéd.

Kényszerítés bűncselekmény gyanújával indult nyomozás Hujber Ferencéknél, de végül drogügy miatt állítják bíróság elé a színészt. A hot! magazin írt róla, hogy a balhés művész felesége, Cynthia hívta ki a rendőröket Hujberre. Azt nem lehet tudni, mire kényszerítette a feleségét, de azt igen, hogy nyomozás indult. Információnk szerint a rendőrségi eljárás során a zsaruk a gyámhivatalt is értesítették, mert feltehetően úgy ítélték meg, hogy a családi perpatvar két kiskorú gyermekük életére is hatással volt. A Bors elsőként tudta meg, hogy az ügy hatalmas fordulatot vett: már kábítószer birtoklásáról van szó. Nincs egy hónapja, hogy beszámoltunk róla, a rendőrség lezárta a nyomozást, tegnap délután pedig azt is megtudtuk, hogy az ügyészség kész a bíróság előtt bizonyítani Hujber bűnösségét.

Munkáiban bizonyít

Hujbert a botrányai ellenére egy dolog miatt biztosan nem érheti kritika: a munkáját maradéktalanul elvégzi. A nyár folyamán több alkalommal volt alkalmunk színpadon látni, kitűnően tette a dolgát, és a Valami Amerika 3 felvételein sem volt vele probléma.

„A Szentendrei Járási Ügyészség kábítószer birtoklásának vétsége miatt vádat emelt. A bűncselekmény elkövetési tárgya egy rendőri intézkedés során lefoglalt, csekély mennyiségű kábítószer. A vádirat alapján az ügyben a továbbiakban a Szentendrei Járásbíróság jár el” – közölte megkeresésünkre, dr. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Sorai megerősítik Hujber Ferenc nem mindennapi vallomását az ügy kapcsán, amelyet azután hozott nyilvánosságra, hogy megjelent a Bors első cikke: drogügybe keveredett.

„Bejöttek éjszaka a házamba, és házkutatást tartottak a rendőrök!!! Házkutatást!!! Fél gramm füvet találtak, meg ami kimutatható volt a szervezetemben… mondom, nem razzia, nem buli… A házamban!!!! Éjszaka! Nem tudom… féljek?” – tette fel a kérdést a Facebookon, mosolyjelekkel megfűszerezve. Még a vallomására érkező reakciókra is válaszolt.

Hujber ekkor azt állította, csak elalváshoz használja a füvet, mert neki az a legjobb, gyógyszereket sosem szedne. Az őt számon kérő Schobert Norbinak pedig egész egyszerűen kijelentette: „a fű nem kábítószer, az alkohol szarabb”. Később azt sem titkolta, hogy az otthonát átkutató rendőrök elvitték az antik füvesdobozát, és jó időbe telt, mire talált hasonlót.

Az eset óta felröppentek olyan hírek is, hogy a színész elköltözött a családjától, és egy barátjánál húzta meg magát. Mindezek ellenére Hujber tegnap is megosztott két képet a gyermekeiről, akikkel látszólag otthon, a szentendrei Duna-parton sétáltak. „Nem is mondok semmit…” – írta a fotókhoz. Őt hiába kérdeztük, csak annyit közölt: továbbra sem nyilatkozik, bocsássuk meg neki.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

55 éve halt szörnyet a szexszimbólum Jayne Mansfield - képek

mindmegette.hu

Durva átalakulás: Horváth Gréta előtte-utána fotót posztolt közel 20 kilós fogyásáról

mandiner.hu

Nem maradunk adósok, nem lehet minket megfélemlíteni – Orosz külügyminiszter-helyettes a NATO bővítésről

metropol.hu

Hátborzongató hír jött! Mumifikálódott holttestet találtak Óbudán

ripost.hu

Elképesztő dolog történt a megműtött magyar fiatallal

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. június 30.: az Ikreknek lépnie kell, a Halak figyeljen a belső hangra

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Megrázó részletek a Dunában eltűnt 17 éves lányról: 7 éves húga végignézte, ahogy elmerül

borsonline.hu

Most kaptuk a megrázó hírt: egy 16 éves lány elmerült a visegrádi kompnál, nagy erőkkel keresik

borsonline.hu

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

További cikkek

Szexi

Erotikus fotózást vállalt be a TV2 sztárja, videó is készült közben

VITA

Egymásnak esett Suzy és Jolly a pénz miatt, kiderült, miért