Celeb

3,5 milliárdot ér Gábor Éva villája

V. Zs. 

2017. augusztus 7. hétfő 10:00

<p>Gábor Zsazsa testvérének házában élt korábban Audrey Hepburn és Frank Sinatra is. Éva háza eladó.</p>

Nem csak a nemrégiben elhunyt Gábor Zsazsa tett szert komoly világhírnévre élete során, hiszen két nővére is próbálkozott a színészettel. Bár kirobbanó sikert egyikük sem aratott, a legfiatalabb, Éva szintén fényűzésben töltötte mindennapjait egészen 1995-ös haláláig. A Zsazsára szinte megszólalásig hasonlító Éva legnagyobb sikerét a Zöld hold című tévésorozattal aratta, illetve több Disney-rajzfilmben kölcsönözte hangját egyes karaktereknek.

Éva volt egyébként az első a Gábor családból, aki emigrált az Egyesült Államokba. Zsazsához hasonlóan ő is falta a férfiakat. Összesen ötször házasodott, férjei között találunk brókert, plasztikai sebészt, textilgyárost és repülőgépgyári vezetőt is.

A most eladásra kínált lak a Los Angeles-i Holmby Hillsen áll, ahol Éva utolsó húsz évét töltötte. Az 1938-ban épült, fehér téglás házat az egyik első fekete építész, Paul Williams tervezte, s számos sztár tért ide haza az évek során. Első lakója Anita Louise színésznő és férje volt, majd Audrey Hepburné és Mel Ferreré lett a hétezer négyzetméteres ingatlan.

Utánuk Frank Sinatra és felesége, Mia Farrow vette birtokba a villát, míg végül az 1970-es években Gábor Éva kaparintotta meg. Halála után persze új tulajdonosoké lett, akik pár éve már próbálnak megszabadulni tőle.

A házban hat hálószoba, tágas nappali, étkező és konyha található. Az udvar éke a kert mellett a teniszpálya és az úszómedence, de egy külön vendégház is van az ingatlanon.

A birtok mostani kikiáltási ára közel 14 millió dollár, amely nagyjából 3,5 milliárd forintot tesz ki.

Három nővér

A Gábor család egyetlen férfitagja az apa, eredeti nevén Grün Farkas Vilmos kereskedő és katona volt. Az anya, Gábor Jolie (született Tilleman Janka), lányához, Zsazsához hasonlóan szép kort ért meg, 101 évesen hunyt el, 1997-ben.

Jolie három gyereknek adott életet. Magda gyakran szerepelt talk-show-kban, Éva és Zsazsa (eredeti nevén Sári) pedig filmekben is játszott.A Gábor család egyetlen férfitagja az apa, eredeti nevén Grün Farkas Vilmos kereskedő és katona volt. Az anya, Gábor Jolie (született Tilleman Janka), lányához, Zsazsához hasonlóan szép kort ért meg, 101 évesen hunyt el, 1997-ben. Jolie három gyereknek adott életet. Magda gyakran szerepelt talk-show-kban, Éva és Zsazsa (eredeti nevén Sári) pedig filmekben is játszott.

További cikkek

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Szerelem

Stana Alexandra kitálalt, nem akárhogy indult a kapcsolatuk Meggyes Dáviddal

Ez is érdekelhet

tenyek.hu

20 milliót csaltak ki az idősektől

feol.hu

Újra bizonyított a székesfehérvári katonanő

magyarnemzet.hu

Novak Djokovics ajándéka sokkolta fiatal szurkolóját + videó

teol.hu

Eszméletlenre szívta magát a járdán talált spanglitól

life.hu

Nem hiszünk a szemünknek: így nézett ki Halle Berry 30 évvel ezelőtt - Fotó

metropol.hu

Nagyon durva baleset történt Újbudán! Fejre állt egy autó

origo.hu

Mellkisebbítő műtétje volt a magyar luxusfeleségnek

origo.hu

FONTOS: Magyarország első az oltások beadásában az EU-ban

sulilife.hu

Öt szabály, amit minden macskagazdinak ismernie kell