Celeb

Balázs Fecó fájó szívvel mondott le balatoni álmáról

Bors

Létrehozva: 2017.07.18.

Noha a 66 éves zenésznek túl kellett adnia Balatonudvardiban található nyaralójáról, mindezt nehéz szívvel tette. Titokban vissza-visszajár a tóparti ingatlanhoz.

"Egy világ omlott össze bennem, amikor a Balaton-parti házam adásvételi szerződését aláírtam. Bevallom, annyira hiányzik, hogy titokban kétszer is odamentem, amikor arra vitt az utam" - vallotta be a Blikknek BalázsFecó, hozzátéve: "Úgy éreztem, jobb, ha ez az álom véget ér, de még nem engedtem el. A legutóbb is olyan érzés volt újra látni, mintha a régi szerelmemet lestem volna meg."

A zenész régóta szemezett a stéges házzal, amit végül öt éve vehetett meg. Felesége és fia azonban nem rajongott érte úgy, mint ő, és a fenntartása is sokba került, valamint egészsége miatt nem is szerette volna, ha egyedül tölt el hosszabb időt ott, ezért úgy döntött, megválik tőle - noha érezhetően fájó szívvel tette mindezt.

A házat - amely anno az 1978-as Omega-sláger névadójának, Vas Lénának a családjáé volt - még évtizedekkel ezelőtt szúrta ki a zenész. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek