Celeb

Szabó Győzőnek megbocsátotta párja a kisebb hűtlenséget

Bors

Létrehozva: 2017.06.15.

A hot! magazin csütörtöki számában interjút közöl Szabó Győzővel. A színművész őszintén beszél múltjáról, gyerekeiről, étterméről és párkapcsolatáról is.

Szabó Győző remek formában van, elmondása szerint tudatosan figyel a külsejére, a mindennapi rutin része a sport. A Valami Amerika sztárja odafigyel a külsejére, ám mindig a saját döntése volt, hogy éppen mennyi energiát fordított rá. Most arra ügyel, hogy megőrizze a formáját, és tisztességesen öregedjen meg.

Nem tagadja, hogy ugyanakkor nem akar szakítani az esti italozással, úgy érzi, hogy a kemény hajtás közepette megérdemel esténkét egy pohár bort vagy sört. Gyermekei nevelése kapcsán maximálisan elégedett, fiát naponta hozza-viszi az oviba, míg lánya az éttermében dolgozik. Utóbbi kapcsán Szabó nem tagadja, hogy nem akarta felhasználni ismertségét, azt akarta, hogy vállalkozása megállja a helyét.

Magánéletét csak babonából nem tartja száznak, ahogy a színész fogalmaz 99. Elismeri, hogy párjának, Rezes Juditnak nagyon sokat köszönhet. Tizenkilenc éve vannak együtt, és bizony sokszor volt szükség párja megbocsátására. A kérdésre, hogy hűtlen volt-e az idők folyamán, Szabó a következőket válaszolta.

"Igyekeztem nem átlépni egy határt. Nem teljesen voltam hűséges, de ezt vállalom. Voltak ezen a téren problémák, amelyeket végül orvosoltunk" - mondta a művész, aki hálás, amiért sikerült együtt tartani kapcsolatát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek