Celeb

Pataki Zita nem adja fel fogadott testvére keresését

Bors

Létrehozva: 2017.06.09.

A Class FM műsorvezetője már korábban is mesélt egy számára meghatározó élményről, ami most újra előkerült életében:

– Alsós voltam, amikor a szüleim az ünnepekre az egri gyerekotthonból hazahozták Lakatos Sanyikát. A 4-5 éves fiúcska rendkívül boldog volt, hogy velünk lehet. Szép karácsony volt, remekül kijöttünk egymással, és a testvéreimmel együtt nagyon megszerettük – kezdte a Best magazinnak.

– Amikor el kellett búcsúznunk, mindannyian nagyon szomorúak voltunk. Anyuék persze nagyon okosan próbáltak minket felkészíteni erre a helyzetre, de mi csak sírtunk, és azt mondtuk, hogy inkább hozzátok el őt végleg – folytatta.

Zita szülei nem tudták a gyerekek kérését teljesíteni, mert már zajlott egy örökbe fogadás, így Sanyika nem lett a testvérük.

– Ezt tragédiaként éltük meg – tette hozzá.

Azóta viszont újra fellángolt benne az érzés, hogy szeretné megtalálni a kisfiút, aki ma már férfi. Korábban is tett már erre próbát, de akkor nem járt sikerrel.

– Most olyan negyven év körül lehet, és ha ő is akarja, a testvéreimmel nagyon szívesen felvennénk vele a kapcsolatot – mondta, hiszen kíváncsiak élete alakulására, hogy mivel foglalkozik, van-e családja. Az időjós úgy gondolja, lehet, hogy jól sikerülne a találkozás, olyannyira, hogy akár újra egymás fogadott testvéreivé válhatnának.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek