Celeb

Lópici Gáspár: Megvert a fiam, de megbocsátom

GYLF, kbv

2017. június 16. péntek 05:00

Amiről eddig mindenki csak suttogva mert beszélni, mára már biztosnak látszik: a színészt és feleségét bántalmazza a fiuk, Péter. A férfit most rács mögé dugták.

Forrás: Móricz István

Elesett az udvaron, a fia véletlenül ostorral szemen csapta… Sokszor, sokféleképpen próbálta már magyarázni Szilágyi István, miért borítják a testét kék-zöld foltok, miért éktelenkedik szeme alatt sötétlila mo­nokli, miért sántít, vagy éppen miért volt szüksége kórházi ellátásra. Ismerősei azonban régóta arról suttogtak: a fia, Péter rendszeresen és brutálisan bántalmazza, a színész és szobrász fe­lesége, Jolán pedig sokáig hallgatott a családon belüli erő­szakról.

Súlyos testi sértés a gyanú

Sz. Péter, 46 éves budapesti lakos 2017. június 7-én egy XVII. kerületi ingatlanban bántalmazta Sz. I.-t, aki komoly sérüléseket szenvedett. A rendőrség súlyos testi sértés bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást a férfi el­len. A nyomozás folyamatban van, a gyanúsítottat a hatóság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, me­lyet a bíróság 2017. június 10-én elrendelt – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.

Ma azonban már nincs mit el­hallgatni: a Story magazin információi szerint a hír nem puszta rosszindulatú vádaskodás, vagy alaptalan mendemonda. A férfi jelenleg is a rendőrségen van, múlt héten vitték be, miután a Keménykalap és Krumpliorr Lópici Gáspárját is megformáló 79 éves színész a kórházban kötött ki egy verés után. Több bordája eltört, szeme alatt tegnap is ott éktelenkedett két monokli. 

Szilágyit az otthonában kereste fel a Bors, éppen a rendőrségről ért haza feleségével. Nem terhelő vallomást mentek tenni, a fiukat látogatták meg. 

– Nem csinált a fiam semmi rosszat. Csak egy kicsit ideges volt. Nem szokott inni, most egy kicsit berúgott – mondta el fia védelmében a saját álláspontját Szilágyi. – Az építkezésen vesztünk össze. Hamarosan házasodik, szerettem volna nekik itt a házhoz építeni egy külön részt. De nem jól csináltam, sajnálom… A verekedésre nem emlékszem, csak megtörtént – hajtotta le a fejét az idős férfi, akit mentő vitt kórházba az ütlegelés után. Az orvos hivatalból tett feljelentést Péter ellen, akit bilincsben vittek el a rendőrök.

– Talán egy hónap múlva kiengedik. Várjuk őt haza. A mi fiunk, szeretjük. Egyébként nem fáj a bordám, csak ha mély levegőt veszek, szúr egy kicsit – folytatta a színész, aki már szerény otthonukban lábadozik. 

És bár az édesanya és az édesapa az utolsó lélegzetéig igyekszik védeni fiukat, a környékbeliek elmondták, nem ez az első eset, hogy Péter kezet emelt a  meglehetôsen labilis egészségi állapotú házaspárra. A fiú évek óta nem dolgozik, Szilágyiék amúgy is kevés nyugdíjukból próbálnak segíteni rajta és a saját megélhetésüket is biztosítani. Pétert első felesége és gyermekük már elhagyta évekkel ezelőtt. A szomszédok szerint folyamatosan italozva, dülöngélve látni az ut­cán, és az sem ritka, hogy a közeli kiskocsma vendégeivel is meggyűlik a baja.

– Én már háromszor összevertem, egyszer éppen azért, mert rájöttem, hogyan bánik a szülei­vel. De ha be van rúgva, az élő fába is beleköt. Úgy hallottam, az édesanyjára is kezet emelt már. De nem csak iszik, szerintem mást is használ – mondta egy környékbeli.

Szörnyű körülmények

Az egykor ünnepelt színész egy rogyadozó kerítésű, omladozó házban él feleségével, Jolánnal. A XVII. kerületi otthonban nincsen áram, a falból csak a csupasz vezetékek állnak ki. A házon nincs ajtó, és az ablakok üvegét is kiverte már a huzat. Enni alig akad valami, igaz, ha lenne is miből vásárolni a boltban, a gázrezsón aligha lehetne belőle ételt főzni.

Az udvart magasan borítja a szemét és a mocsok: az eldobált élelmiszerzacskóktól a fűtésre használt fadarabokig szinte minden van itt. Ezek között csirkék kapirgálnak. Egyedül a feleség, Jolán kisplasztikái állnak szépen sorban egy roskadozó polcrendszeren. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15603860_auto_resized.jpg
origo.hu

Húsz gyerekkel veretett össze a mezőcsáti tanár egy 12 éves fiút a tornaórán

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11598_resized.jpg?avcount=1674986708
origo.hu

Levágott ujjakkal zsarolják a világsztárt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15604020_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ötöst ígért a verésért mezőcsáti tanár, és nevetve nézte végig, ahogy egy 12 éves fiút húszan ütlegelnek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15605209_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Észak-Korea irányába adott le lövéseket egy dél-koreai katona

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15603928_auto_resized.jpg
ripost.hu

Hátborzongató, mi vár ránk 2023-ban Nostradamus jóslatai szerint

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15602208_auto_resized.jpg
vg.hu

Olasz védelmi miniszter: ha az orosz tankok elérik Kijevet, kitör a harmadik világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11599_resized.jpg?avcount=1674986708
origo.hu

Tolvai Reni hatalmas terpeszénél csak a dekoltázsa nagyobb - kép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15602046_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Konyhája tervezésekor ne feledkezzen meg a praktikumról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15604531_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényes nappal, egy parkban kényszerített orális szexre egy általános iskolás lányt a kiskőrösi férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15603821_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Felfedte az időutazó: februárban egy idegen faj elfoglalja a Földet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15604103_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megbánta első szexuális együttlétét a nő, súlyos árat fizetett érte

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15604430_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hitelcsapdába került a Neoton sztárja: Imádott házától is búcsút kellett vennie

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/01/H1i6CdGLqSB8SSH3wARXvExLpwTb5R0QvVdpFNRZiAM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzc0YTUyNDRlZGQzMDQwNWY5NmJjYzY2NjQxOTRkZmY4.jpg
VESZÉLY

Árpa Attila Indiában veszélybe sodorta magát: Kihívtam magam ellen a sorsot!