Celeb

Herczeg Zoltán milliókat bukott a show-n

P. J.

Létrehozva: 2017.06.10.

Nagy bajban van a divattervező: hiába fizetett kétmillió forint bérleti díjat egy rendezvényháznak, az még 630 ezer forintot követel tőle.

Görcsbe rándul Herczeg Zoltán gyomra, amikor a ruhamárkájának 20. születésnapjára visszagondol, ugyanis a divatguru kétmillió forintot fizetett a Bálna rendezvényközpontnak egy terem kibérlésére, ők azonban azóta is további összegeket követelnek tőle, de ő nem tud fizetni.

– A rendezvény után reggel azzal hívott a Bálna, hogy ott maradt hat hűtő és két fainstalláció. Természetesen egyből telefonáltam a barátaimnak és a helyszínre siettünk. A holmikat aznap délután egyre el is szállítottuk, így nem akadályozta semmi a rá egy órára kezdődő másik esemény. Ehhez képest a markomba nyomtak egy 630 000 forintos számlát „túlhasználati díj” gyanánt. Maga a bérlés egyébként kétmillió forintomba került, és az egész bulin majdnem négymilliót bukott a cégem, szóval nem szívesen emlékszem vissza arra az estére – számolt be lapunknak Herczeg Zoltán.

Megkerestük a Bálna rendezvényközpontot is, a divattervező ugyanis állítja, el sem olvassák az ügyben írt leveleit.

– Herczeg úr a tartozás jogosságát írásban elismerte, azonban a díj elengedését kérte több levélben is. A levelek mindegyikére válaszoltunk, valamint kérelmét előterjesztettük a döntési jogkörrel rendelkező Fővárosi Közgyűlés Tulajdonosi, Gazdasági és Közterület-használati Bizottsága elé. A Bizottság a kérelmének nem adott helyt – nyilatkozta a Borsnak Szikora Linda projektigazgató és jelezte, további kérelmeivel nem foglalkoznak. Vagyis nincs kegyelem, haladék vagy részletfizetés, Hercegnek fizetnie kell.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek