Celeb

Bomba nős sorozatot forgat a Barátok közt volt producere

Bors

Létrehozva: 2017.06.16.

Forrás: Bors

Trendi, heti sorozattal tér vissza Kalamár Tamás, aki a hazai kereskedelmi televíziózás legnagyobb sikerét jegyzi producerként az RTL Klubon futó Barátok közt napi sorozattal. A filmes szakember 2015 januárjában döntött úgy, hogy 17 év és több mint hétezer epizód után kiszáll. Azóta pihent, utazgatott, de úgy látszik, ezt is elunta. 

A Bors úgy tudja, hónapok óta tart az új sorozat előkészülete, zajlanak a próbafelvételek, de talán már a forgatás is. Megkerestük az RTL Klubot, de ők nem kívánták kommentálni értesüléseinket. Azt azért megtudtuk, hogy az új sorozat nagyon csajos  és trendi lesz, hét-nyolc főszereplővel dolgoznak, és feljebb pozicionálják az új produkciót, mint a BK-t. A CRK stúdióban dolgoznak, ahol valamikor az RTL reality­műsora forgott. Feltehetően ősztől még nem lesz képernyőn az új sorozat, valószínűbb, hogy év végétől tűzik műsorra.

– Gyakran sétálok a környéken,  szeretem, ha időnként szembejön velem egy-két RTL-es sztár – mondta lapunknak egy névtelenséget kérő olvasónk. – Né­hány napja arra lettem figyelmes, hogy Kalamár Tamást látom. Imádom a Barátok közt sorozatot, aggódtam, hogy mi lesz, ha ő elmegy. De nemcsak őt ismertem fel, hanem egy régi szereplőt is, Kinizsi Ottót. Ő játszotta annak idején Imrét. Nem esküszöm meg rá, de mintha Fördős Zé-t és VV Somát is felismertem volna az épületbe ki-be mászkálók közt – állítja olvasónk. 

Kinizsi Ottó valóban színészként kezdett a sorozatban, később viszont már rendezett, ő lett Kalamár jobbkeze. Úgy tudjuk, a Barátok közt stábjából nem ő az egyetlen, aki követte a producert. A tartalom most még titok, de csajos sorozat, bomba nőkkel, friss arcokkal.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek