Celeb

A Barátok közt Tóbiása, Józan László szerelemre vágyik, régóta magányos

kbv

2017. június 20. kedd 05:20

Randevúzni sincs ideje a színésznek, hisz forgatásról a színházba rohan. Zsúfolt az élete, de azért egyszer majd a gyerek is belefér.

Józan László az ország egyik legkapósabb színésze, jó állással, kisportolt felsőtesttel és egyedi sármmal. A Barátok közt Tóbiása azonban hosszú idő óta magányos, egyszerűen ugyanis nem marad ideje a társkeresésre. A folyamatos munka annyira kitölti a mindennapjait, hogy randizni sincs alkalma. Pedig a gyermekvállalás gondolata sem áll távol a harmincéves színésztől.

– Van három keresztgyerekem, közel áll hozzám a gyerekekről való gondoskodás. A sorozatban is kedveltem azokat a jeleneteket, amikor a Kiss Ramóna játszotta Szentmihályi Zsófival közös kisfiunkat kellett etetni, vagy kézbe venni. Egyszóval minden olyasmit kedvelek, ami egy gyerekrôl való gondoskodást jelent a hétköznapokban – mondta a színész, aki nem csak Tóbiást, magát is könnyen el tudja képzelni apaszerepben.

– Az én generációmnak nagyon fontos, hogy előbb megteremtse a gyerekvállaláshoz szükséges javakat, a biztonságot. A közeli ismerőseimnél is azt látom, hogy először a biztos egzisztenciát igyekeznek megteremteni. Nyilván az ember életébe egy gyerek mindig belefér, de azt kell mondjam, hogy az én életem most nagyon zsúfolt. Szeretném, ha a gyerekem nem úgy nőne fel, hogy nem látom, mert dolgozom. Előbb olyan környezetet szeretnék teremteni, amiben nem kell már állandóan távol lennem – magyarázta a Vígszínház színésze, akinek egyelőre nem csak gyerek­nevelésre, még randizásra sincs ideje.

– Egyelőre jól elvagyok azzal, hogy ennyit dolgozom. Semmit nem szabad erőltetni, a görcsös ragaszkodás nem vezet jóra. De, ha holnap jönne egy szerelem az életembe, szívesen fogadnám, nyitott vagyok. Rég volt már párkapcsolatom, jelenleg élem a harmincas férfiak könnyed életét. Amúgy sem hiszem, hogy valaki arra vágyna, hogy én reggel fél 8-tól este 11-ig dolgozzak, pedig jelenleg ez van. Egy kapcsolat alapja, hogy egyáltalán megismerd a másikat. Randevúzni is maximum az autóban tudnék a sorozat forgatása és a színház között – mondta Laci.         

A nők miatt halogatnak a férfiak

Sokszor lehet manapság hallani, hogy akár egy évtizeddel is kitolódott az első gyermekvállalás időpontja például nagyanyáinkhoz képest, vagyis két generáció alatt. A nők a karrierépítési vágy, a biztos egzisztencia megteremtésének érdekében 30 éves kor körül sem érzik még elkésve magukat. És így nyilván a férfiak is később lesznek apák. – A férfiaknál pláne él az az ösztön, hogy a családjuknak megteremtsenek minden jót. Azzal pedig, hogy a nők halogatnak, ők is kapnak időt, felmentést. Azt viszont tudni kell, hogy ha egy nő gyereket akar, legyen 18 vagy 48 éves, akkor nincs az a férfi, aki ellen tud állni – mondta dr. Rusz Edit szexuál­-pszichológus.

További cikkek

Félsz

Aggódnak rajongói Szabó Zsófiért

Elválás

Vége, újabb sztárpár házassága ment tönkre

Ez is érdekelhet

metropol.hu

43 évesen meghalt a magyar színész, kómába helyezés előtt üzent a covidos anyuka

borsonline.hu

Bejelentették, mikor kapják vissza a családok az szja-t, és mikor jön a 13. havi nyugdíj

vg.hu

A második világháború óta nem érte ekkor veszteség Oroszországot

kemma.hu

Mentőhelikopter szállt le az M1-esen: kamion borult árokba Ácsnál

nemzetisport.hu

Hunyady Emese: Büszkeség, hogy én vagyok az első magyar téli olimpiai bajnok!

origo.hu

Varga Mihály: A Fitch Ratings szerint sikeres a magyar gazdaság újraindítása

mandiner.hu

Német magazin: Novák Katalin a megkeseredett, jobboldali populista személy pontos ellentéte

life.hu

Teljesen összeomlott és felesége halála óta már élni sincs kedve a népszerű színésznek

metropol.hu

Mentőhelikoptert riasztottak: nagy a baj az M1-es autópályán

origo.hu

Elszabadult a pokol a behavazott utcán, a hólapátoló férfi reakciója eszméletlen volt