Celeb

Új szerelme szoktatta le Stohlt néhány rossz szokásról

Bors

Létrehozva: 2017.05.25.

Stohl András a hot! magazinnak adott interjújában árult el néhány részletet megváltozott életéről. A színész hosszú idő után elköltözött családjától, és új életet kezdett egy fiatal lánnyal, a párt először a Bors kapta lencsevégre. A színész ráadásul nem hosszabbította meg lejáró szerződését a Vígszínházzal, bár elmondása szerint továbbra is szoros viszonyban van az Eszenyi Enikő által irányított intézménnyel, ősszel is láthatjuk szerepeiben a színház színpadán.

Stohl Krizsó Szilvia showműsorának felvételein mesélt új életéről, és nem tagadta, hogy sokat köszönhet új párjának, Évának. A hölgy nem akar a nyilvánosság elé lépni, ennek ellenére mindenhová elkíséri színész szerelmét. Stohl nem tagadja, hogy párja kedvéért hajlandó volt változtatni néhány rossz szokásán, igyekszik leszokni a balesetére emlékeztető tréfákról, és a körömrágásról is.

"Ezt is az új kapcsolatom margójára írhatom" - mondta Stohl, aki szerint az évtizedek óta folytatott rossz szokásának következménye kezd elmúlni, és körmei egyre egészségesebbek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek