Celeb

Nádai Anikó lesz az új Mónika

Pataki József

Létrehozva: 2017.05.05.

Az RTL Klubtól kiszivárgott információk szerint az egykori Mónika Show-hoz hasonló műsort indít a csatorna, de Erdélyi Mónika nélkül.

A hírt az AcNews.hu dobta fel, amit megerősített a Borsnak a csatorna névtelenséget kérő munkatársa.

– A hír igaz, én is részt vettem a castingon. Csak amikor beérkeztem, tudtam meg, hogy miről van szó, addig nem mondtak semmit. Egy Mónika Show típusú talk-show-t terveznek két műsorvezetővel, akik váltásban szerepelnének. A produkció a korábbi műsor folytatása lehet, hiszen még a díszlet is nagyon hasonlít arra, amit a Mónika Show-ban használtak. Annyi biztos, hogy az egyik műsorvezető Nádai Anikó lesz, de a váltótársát még keresik. Úgy tudni, Ada a legesélyesebb – árulta el a Borsnak a bennfentes.

Mindez egybeesik azzal, amire még márciusban Herman Péter, az RTL Klub drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója is utalt.

– Anikó RTL-es karrierjét a valóvilágos szereplése óta egyengetjük. Személy szerint tehetséges műsorvezetőnek tartom, akivel határozott és pontos terveink vannak már a közeljövőben is.

Nádai Anikónak a legjobbkor jön ez a feladat, hiszen véget ért korábbi kapcsolata, és egyedül maradt gyermekével.  

A Bors megkereste Pécsi Norbertet, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetőjét, aki nem cáfolta értesüléseinket, de nem is akarta kommen­tálni. 

9 balhés év

Erdélyi Mónika műsorának első adását 2001. május 7-én sugározta a csatorna, az utolsót pedig 2010. március 31-én vették fel. A rendkívül nézett kibeszélőshow összesen kilenc évet élt, de a sok agresszív vendég és beszólás miatt számtalanszor pénzbírsággal sújtották. A Mónika Show volt az RTL Klub legtöbbször büntetett műsora, ami hozzájárulhatott a megszűnéséhez.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek