Celeb

Könyvet ír a leszbikus színésznő szerelme

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2017.05.06.

Mély sebeket hagyott az egy évvel ezelőtti szakítás az ifjú lányban. Most a nagyvilág elé tárja egy híres színésznőhöz fűződő kapcsolatát.

Forrás: Thinkstock

Először a Bors számolt be tavaly augusztusban arról a titkos, leszbikus szerelmi viszonyról, amely Magyarország egyik leghíresebb színésznője – aki egyébként számtalan főszerep ünnepelt sztárja, Érdemes Mű­vész – és egy csinos főiskolás lány között lobbant lángra. 

A kapcsolatuk nyolc évig tartott, aminek végül a színésznő családja – mert hogy férje és fia is van – vetett véget, a lány beszámolója szerint. A szakítás után egy évvel úgy döntött a főiskolás lány, hogy könyv formájában mutatja be az elképesztő történetüket. 

A Bors kérdésére, hogy nem gondolja-e ezt olcsó bosszúnak, hogy kitálal magánéletükről és a teátrum belső dolgairól, határozott választ kaptunk: 

– A színházhoz tartozó embe­rek többnek képzelik magukat, mint az átlag. Az élet minden területén kiváltságosként keze­lik őket – mondja a fiatal lány. 

– Sze­rettem volna felnyitni a közönség szemét, hogy a színészek sem különbek nálunk, de titkon persze a másság elfogadására való fi­gyelem felhívása is célom volt. A színésznő kérte, hogy írjam meg a történetünket, így neki és magamnak is megadom azt, amivel el tudjuk ezt a nyolc évet engedni.

Ma már nem tartják a kapcsolatot egymással? – kérdeztük.

– Voltak kísérleteim, hogy normális emberi kapcsolatban maradjunk, de őt a környezete olyan fokon manipulálja, hogy teljesen kifordult önmagából – magyarázza a kiábrándult szerető. – Nem érzem, hogy ez a könyv „szennyes” lenne. Érdekes, fordulatos, lebilincselő olvasmány lesz. Nem bánok semmit az elmúlt nyolc évből, de nem kezdeném újra. Többé nem akarnám azt érezni egy szerelemben, hogy főszereplő helyett statiszta vagyok a saját előadásomban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek