Celeb

Judy barátnőt nyert A Nagy Duettben

Nagy Daniella

Létrehozva: 2017.05.14.

Judy és Völgyesi Gabi hosszú évek óta ismeri egymást, de igazán közeli barátságba a TV2 műsora hozta őket.

– A szakma hozott össze minket, hiszen egy időben indult a karrierünk, és rengeteget találkoztunk egy-egy fellépésen – mesélte a Borsnak Völgyesi Gabival való ismeretségének történetét Judy. – Aztán közelebb hozott minket egymáshoz, hogy egyszerre voltunk várandósak. Gabi 2012. januárjában szült, én pedig egy hónappal előtte. A kismamaprogramokon gyakran összefutottunk, és egyre többet kommunikáltunk, igazán közel viszont A Nagy Duett kapcsán kerültünk egymáshoz. A műsort megelőző időszakban már elkezdett kiteljesedni a barátságunk, ami azóta is tart. Valószínűleg azért vagyunk egy hullámhosszon, mert nagyon hasonlóan alakult a szakmai és a magánéle­tünk is.

Hosszú is­meret­sé­gük ellenére, a két énekesnő korábban nem lépett fel együtt, az első közös produkciót is A Nagy Duettnek köszönhetik.

– A műsorban álltunk először közösen színpadra, és ez most vasárnap meg fog ismétlődni, amikor páronként adunk elő közös dalokat. Stresszelünk is mindannyian, mert elképesztően sok szöveget kell megtanulnunk, rá­adásul angolul. Talán a stressz miatt van, hogy vírus támadt meg, előfordult a héten, hogy egész nap az ágyat nyomtam – mesélte a Borsnak Judy.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek