Celeb

Zimány Linda: Félek, hogy egyedül maradok

Fái

2017. április 16. vasárnap 08:00

Állítja, hogy nem olyan lány, amilyennek a médiából ismerik. Bántja, ha anyagiasnak állítják be, mert mindig önálló karriert épített.

Forrás: Bors

Meglepett, hogy a szülei felutaztak Nagykanizsáról, hogy szorítsanak önért A Nagy Duett stúdiójában.

Egyáltalán nem meglepő. Nagyon összetartó család vagyunk, és minden fontos eseményre elkísérnek a szüleim. Rettenetesen izgultak. Anya már hónapokkal ezelőtt mondta, hogy jönnek megnézni. Egyébként még a főnököm és a kollégám is ott volt az ügyvédi irodából. De jönnek majd a legjobb barátaim is. Imádom A Nagy Duettet!

Arra számítottam, hogy a családján kívül más is kíséri majd… 

Dehogyis! Nagyon jóban vagyok a szüleimmel. Szerencsére sokat járnak Pestre, havonta kétszer, és én is megyek Kanizsára. Mindennap háromszor-négyszer beszélünk telefonon. Anyukámat hívom, ha bármi gondom, örömöm van.

Tudvalevő, hogy élt kint Amerikában is. Mennyi időt élt ott, és mit hozott onnan?

Három évet. Talán a nyitottság ragadt rám. Tetszik a kultúrájukban, hogy a gyerekekben azt erősítik, amiben jók. Ha valaki jó matematikából, akkor nem égetik le testnevelésórán, miért nem tud kötélre mászni. Ezért válnak önálló, magabiztos felnőttekké. Én is így szeretném a gyerekemet felnevelni, ha lesz.

Lesz?

Lesz. Minden nőnek ez a vágya. Nekem is.

Hogy szokott ismerkedni? Meg merik szólítani az utcán?

Minden párkapcsolatom barátságból ala­kult ki.

Miért nem tud bízni?

Mert nehéz eldönteni, hogy valóban én érdeklem-e, vagy csak az, hogy ott virítsak az oldalán.

Még sosem szeretett bele senkibe első látásra?

Nem, mert nem tudok nyitni és bízni. Soha nem cseréltem telefonszámot étteremben. Azzal lehet levenni a lábamról, ha egy pasinak sármja, humora van. Azzal nem, hogy szépfiú. Az üres szépséget hamar meg lehet unni. Mindig meg kellett ismernem az illetőt ahhoz, hogy bele tudjak szeretni. 

Hogyan érnek véget a kapcsolatai? Féltékeny?

Nem vagyok, ha egy pasi menni akar, akkor menjen. A kapcsolatok inkább kihűltek, más irányba akartunk menni, nem egyezett a jövőképünk. Amin általában kapcsolatok tönkre szoktak menni. Nagy szerelmeknél is előfordul, hogy két-három év után egymás agyára mennek.

Szeretne megállapodni?

Egyszer szeretnék férjhez menni, de nem mindenáron. Nem vagyok meggondolatlan típus ebből a szempontból.

Mi számít majd?

A lelki nyugalom. Fecóval (Kedves Ferenc, Linda legutóbbi barátja – a szerk.) ilyen szempontból tökéletes társak voltunk. Vele egymásnak vagyunk teremtve. Ma is tudunk úgy vacsorázni, hogy őrülten jól érezzük magunkat, röhögünk, bármit meg tudunk beszélni egymással, barátok vagyunk. Fontos, hogy önmagam lehessek egy kapcsolatban, ne legyen megjátszás. Ne legyenek kínos csendek. Az élet nem könnyű játék, nem mindegy, milyen társ van melletted. Nem csak jó dolgok vannak az életben, és akkor kell valaki melletted, aki elől nem kell titkolni, ha valami fáj. Ez nekem fontos. Így tudok bízni valakiben. Nem tudom, mit hoz a jövő, de most rossz irányba tartott a kapcsolatunk.

Nem engedte, hogy szerepeljen A Nagy Duettben?

Ezzel kapcsolatban is voltak kisebb csatáink. Nem igazán akarta, hogy bulvárban, kereskedelmi médiában szerepeljek. De amióta hazaköltöztem Los Angelesből, folyamatosan adódtak ilyen lehetőségek. Úgysem tudok eltűnni, úgyis írnak rólam, akkor legalább hadd mutassam meg az igazi énem ebben a show-ban. Én Kos vagyok, mennék előre, építeném magam. Sokat beszélünk erről, és azt hiszem, kezdi megérteni, miért fontos nekem, hogy teljes értékű ember legyek mellette.

Ne csak szobadísz?

Végül is igen. Ő is úgy szeretett meg, hogy önálló ember voltam, önálló élettel. Ha szeretem a páromat, akkor nem érzem áldozatnak előtérbe helyezni. Elég önzetlen lány vagyok. De ha egy idő után veszítesz magadból, az a párodnak sem fog tetszeni, mert nem ilyennek szeretett meg. A mi kapcsolatunkban is jelen volt az önfeladás dilemmája. Most megnézzük, hogy milyen külön, hiányzunk-e egymásnak, tudunk-e összecsiszolódni úgy, hogy nem vesztjük el önmagunkat.

Lenne olyan szépasszony, aki otthon ül és gyereket nevel?

Nem, nekem csinálnom kell valamit. Ha nem érzem magam fontosnak, hajlamos vagyok a depresszióra. Ha gyerekem lesz, egy ideig nyilván ő lesz a legfontosabb. Már olyasmi jár a fejemben, hogy a szakvizsga alatt lenne ideális teherbe esni, majd a szülés után nem sokkal visszamenni pár órára dolgozni.

Nem így beszél egy anya­gias nő.

Mikor lett volna erre szükségem? Mindig volt saját karrierem. Nem nagyravágyó senkiként tűntem fel egy-egy ismert férfi mellett. Inkább mellettem tűntek fel férfiak.

Még csak harmincéves, mégis rengeteg minden történt önnel a Britney Spears-korszaka óta.

Hálás vagyok a sorsnak ezért. Mindent kipróbálhattam, amire kislányként vágytam. Az áhított sztáromra hasonlíthattam tinikoromban, szépségkirálynő lettem, nemzetközi versenyen indultam, tévében műsort vezettem és elvégeztem a jogi egyetemet. Sok tapasztalatot gyűjtöttem, sok mindenben kislány maradtam, de úgy érzem, lelkileg sokkal idősebb vagyok a koromnál.

Sínen van az élete?

Vannak félelmeim. Lehet, hogy ezt sem hiszik rólam, de most hogy két év után szakítottunk, parázom, hogy egyedül maradok. De szerintem minden új tapasztalat a lelki fejlődésem része. Ez történik most is: kezd tisztulni a kép.

Zimány Linda élete

1980-as évek

Született Nagykanizsán, 1986. március 29-én.

Kilenc évig jár zeneiskolába, zongorázik, két évig tanul énekelni.

1990-es évek

A Batthyány Gimnáziumban érettségizik.

Tinédzserként a V-Tech énekesének, Kefírnek a barátnője.

2000-es évek

2005 óta modellkedik tanulás mellett. Diplomázik a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán.

Másfél évig Kaló Dénes pókerjátékossal, utána Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgóval él, majd Kedves Ferenc milliárdossal, akivel nemrég szakított.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A medenceparton fekvő magyar pornószínésznő feneke olyan, mint két nagyobb dinnye - fotó

origo.hu

Brutális dekoltázzsal indult bulizni Beyoncé - fotók

borsonline.hu

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a népszerű színész: csak 31 éves volt

hirtv.hu

Két lépcsőben emelkedik a gáz ára

metropol.hu

Az ukránok miatt leállt a Barátság kőolajvezeték

hirtv.hu

Kiderült, ki halt meg a reggeli tragédiában Mátészalkán

origo.hu

Perverz taxis akarta megerőszakolni a kocsiban alvó tévésztárt

travelo.hu

Furcsa helyen bukkant fel egy sarkvidéki cápa

borsonline.hu

„Ez borzasztó volt” – súlyos kijelentést tett a Fradi kapusa

borsonline.hu

Váratlan fordulat az inárcsi édesanya eltűnésével kapcsolatban, súlyos dolgokat állít az exe

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

Elhivatottság

A Dancing with the Stars kisembere: Akkor is mi leszünk a legnagyobbak!

Szexi

Kinn a cici és a fenék is: A pornós szerint így kellene öltözködnie minden dolgozó nőnek