Celeb

Világsztár írta át Radics Gigi dalát - videó

N. D.

Létrehozva: 2017.04.07.

Forrás: Vadnai Szabolcs

Radics Gigi néhány évvel ezelőtt még küzdött a kilókkal, és a Borsnak korábban azt is elárulta, hogy az iskolatársai dömpernek csúfolták. Ennek az időszaknak szemmel láthatóan vége, Gigi felnőtt és valódi nővé érett, aki bátran áll ki a színpadra és vállalja formás idomait. Tavaszi koncertjén készült egy kis meglepetéssel a rajongóinak: szebbnél szebb ruhákba bújt, amik mind sokat sejtetőek voltak, a koncert végén pedig egy melltartóban és kalapban idézte meg a hamisítatlan R’N’B hangulatot.

A koncerten vendégként fellépő Caramel pedig büszke barátként osztott meg lapunkkal egy információt: a híres zeneszerző, Jacob Collier feldolgozást készített Gigi egyik videójához.

– Az internetnek köszönhetően egy magyar énekesnek is minden esélye megvan arra, hogy befusson akár egyetlen pillanat alatt – jelentette ki lelkesen Caramel. – Jacob Collier feldolgozta Gigi dalát, ez nagyon nagy dolog! Ez a srác is úgymond a „semmiből” jött, az internetre kezdte el feltöltögetni a zenéit, és most kapott az első lemezéért kettő darab Grammy-díjat. – újságolta Caramel.

– Amióta elkészült a videó, nagyon sok visszajelzést kaptam, főleg külföldről, hiszen zenei berkekben felfigyelnek arra, ha Jacob valakivel feldolgozást készít – vette át a szót Gigi, akit éppúgy felfedezettjeként kezel a világhírű producer, Quincy Jones, mint Jacob Collier-t. – Amerikából, Angliá­ból, sőt még Indiából is kaptam üzenetet. Jacobbal kölcsönösen tiszteljük egymást, csodálatosnak tartom a páratlan hallását és azt, hogy szinte nincs olyan hangszer, amin ne tudna játszani.

Caramel barátként és szakmabeliként is örül Gigi sikerének és úgy gondolja, mindez egy hatalmas változás előszele a magyar zeneiparban. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek