Celeb

Új párjával is gyereket tervez Stohl?

A. T.

Létrehozva: 2017.04.22.

Mondhatjuk, hogy új kapcsolatában emberére akadt Stohl András. Hiába van rengeteg tapasztalata a szerelemben, mégis most tanulja, hogyan kell viselkedni egy ilyen helyzetben.

Fülig szerelmes, és ez teljesen megváltoztatta Stohl Andrást, aki ötvenévesen kezdett új életet, immár harmadszor. A színész első házasságából született Luca és Rebeka, de a kapcsolatát a feleségével, Évával ők sem tudták megmenteni, ahogy Franciska és Andriska születése is kevés volt ahhoz, hogy a zabolátlan színész következő kedvese, a táncművész Ancsika mellett végleg lehorgonyozzon. A pár szakítása tavaly év végén derült ki, és már akkor hallani lehetett olyan híreket, hogy a színész szíve máris újra foglalt. Az elmúlt hónapokban több pletyka is felröppent a titokzatos hölgy kilétéről, de a mai napig nem sikerült senkinek bizonyosan kideríteni.  

– Sokféle szerelem van. Azt gondolom, ez minden életkorban mást és mást mozgat meg bennünk. Az igaz szerelem szerintem az, amikor megtalálod azt az embert, aki te vagy. A párod a tükröd,  és a vitáitok is azért vannak, mert szinte ugyanolyanok vagytok. Egyszer csak megtalálod önmagad egy nőben. Nekem ez megadatott – fejtegette Stohl egy csütörtök esti, Művészek a Miklós Házért elnevezésű jótékonysági beszélge­tőműsorban, amelyet Papp János mo­derált. 

Stohl nagyon ügyelt arra, hogy to­vábbra is inkognitóban maradjon a kedvese, de lelkesedését nem tudta elrejteni. Csillogó szemmel beszélt a megtalált boldogságról.

– Szoktunk arról is beszélgetni, mi bocsátható meg és mi a vétek. Én na­gyon vaskalapos voltam: a férfi az férfi, a nő az nő, a férfinak bármit lehet, a nőnek nem. Ez helytelen. Neki is lehet, vagy neked sem. Nem szenteskedem, a vadászösztön nem változik meg, csak épp egy tanulási folyamatban vagyok  arra vonatkozóan, hogyan kell tisztelni a másik egyéniségét. Sokáig csak a sajátom volt fontos, és mindig olyan párom volt, aki teljesen alárendelte magát nekem. Aztán egyszer csak találkozol valakivel, aki ugyanolyan erős egyéniség, mint te, és ebből egyszer csak kapcsolat lesz.

Stohlt a gyerekeiről is faggatta Papp János, és Buci száján kicsúszott a következő mondat: négy gyerekem van, eddig. Ez az elszólás arra enged következtetni, hogy komolyan gondolja a kapcsolatát szerelmével és a családalapítást sem vetette el.

Két családból is kilépett

Stohl András első felesége a civil foglalkozású Éva volt, aki két lánnyal – Lucával és Rebekával – ajándékozta meg a színészt. Tizenkét év összetartozás után Buci a Sur­viver győztese, Molnár Tünde miatt elhagyta a családját, de az a kapcsolat igencsak ké­rész­életűnek bizonyult. Stohl utóbb többször elismerte, hogy rengetegszer megbántotta, megcsalta Évát, kapcsolatuk csak az asszony jóindulatán múlt. Válásukat 2004 novemberében mondta ki a bíróság. 

Nagy Anikóval, becenevén Ancsikával Stohl nyolc évig alkotott egy párt. Szerelmükből két gyermek született, Franciska és Andriska. Ancsika – elődjéhez hasonlóan – sok mindent eltűrt és megbocsátott szerelmének. Még akkor is kitartott mellette, amikor börtönben volt. Lehet, hogy ez volt a baj?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek