Celeb

Reese Witherspoon: Mindannyian hazudunk

Bors

Létrehozva: 2017.04.09.

Tökéletes feleségek, büszke anyák, boldog nők a Hatalmas kis hazugságok című minisorozat hősei. Vagy mégsem? A mosolyok mögött rengeteg kétely, titok, csalás, csalódás, házassági válság, gyereknevelési probléma, önértékelési zavar rejtőzik, ráadásul a főhősök mindennapjait még egy gyilkosság is megnehezíti. Az HBO új sorozatában Nicole Kidman, Laura Dern, Shailene Woodley, Zoe Kravitz és Reese Witherspoon brillirozik, utóbbi a producerséget is vállalta. 

– Már a regény is lenyűgözött, a forgatókönyv pedig minden képzeletemet felülmúlta. Rávilágít arra az álságos világra, amelyben élünk. Egy álcát mutatunk magunkról. Nekem is vannak titkaim, én is szoktam hazudni. Ezek néha kegyes hazugságok, máskor érdekeket szolgálnak, de így van – vallott színt Reese a film népszerűsítése közben. 

Az ő filmbéli karaktere eleinte meglehetősen ellenszenves, de ahogy kibontakozik a történet, úgy válik egyre pozitívabbá a szereplő. 

– A lányokkal szuper volt a munka, főleg, miután feloldódtunk, és rájöttünk,  hogy egyikünk élete sem tökéletes, valamennyien  vattacukornak álcázott, mázsás terheket cipelünk. Ettől még szeretjük az életünket, csak sokszor nem merjük felvállalni a nehézségeinket. Ez a felismerés arra volt jó, hogy őszintén, gátlások nélkül tudjunk beszélgetni egymással.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek