Celeb

Pápai Joci bevette Amszterdamot - videó

Nagy Daniella

Létrehozva: 2017.04.13.

<p>Még mindig karcolja Pápai Joci szívét az Origo című dal, és talán ezt érezte meg a közönség Amszterdamban, ahol az eurovíziós dalfesztivál 35 előadója közül Pápai Joci érte el a legnagyobb sikert.</p>

Forrás: MTI

– Amikor vége lett a dalnak, mi lementünk a színpadról, és felmentek a műsorvezetők, akik felkonferálták volna a következő előadót – mesélte élményét lelkesen a Borsnak az énekes. – Az 1500 fős közönség nem hagyta őket szóhoz jutni, a da­lom refrénjét énekelték addig, amíg vissza nem mentem a színpadra, hogy elénekeljem velük újra. Senkivel nem történt ez meg kint, csak velem. Ez elmondhatatlan inspiráció, jó volt látni, hogy külföldön is ennyire szeretik a dalt.

Persze az énekes izgatott a verseny miatt, de úgy érzi, legnehezebben a családja hiányával birkózik meg.

Eurovíziós büszkeségeink

Bayer Friderika (1994) Kinek mondjam el vétkeimet? 4. hely

Rúzsa Magdi (2007) Unsubstantial Blues 9. hely

ByeAlex (2013) Kedvesem 10. hely

Kállay-Saunders András (2014) Running 5. hely

– A családomtól legtovább hét napig voltam távol, akkor a fiammal mindennap beszéltem telefonon, ő pedig mindig megkérdezte, hogy mikor megyek már. Amikor végre leszálltam a repülőről és elindultam haza, minden perc egy örökkévalóság volt, szörnyen ingerült voltam, és csak arra vágytam, hogy érezzem az ölelésüket. A Kijevben töltött idő ennek a duplája lesz, de ez nem befolyásolhatja azt a három percet, amit a színpadon töltök – jelentette ki Joci. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek