Celeb

Milliárdos vagyonért harcol Sarka Kata és Hajdú Péter

Bors

Létrehozva: 2017.04.12.

Lassan egy éve már külön vannak, eleinte azonban még reménykedtek az újrakezdésben. Mára viszont már szóba sem állnak egymással, ami csak még jobban elnyújthatja a már így is régóta tartó háborút.

Forrás: Vaskó Tamás

A házaspár mostanra eljutott odáig, hogy hivatalosan is szeretnének elszakadni egymástól, ez azonban rengeteg időbe kerülhet, hiszen a felek nem is beszélnek egymással. Az első békítő tárgyalás április 15-re van kitűzve, a Story Magazin értesülései szerint ezen mindketten ott lesznek, de nem akarnak békülni.

Sarka Kata tavaly nyáron jött el a közös otthonból, de a hiába kezdeményezték akkor a válást, egyikük sem jelent meg a tárgyaláson. A békülés nem jött össze, Kata ma már férje nevét sem használja, szeretne minél hamarabb szabadulni. Hajdú is szorgalmazza a válást, ezt bizonyítja, hogy új szerelmét is felvállalta a nyilvánosság előtt.

Mi történt a szerződéssel?

Korábban látványosan bizonyították a nyilvánosságnak, hogy házasságukban nem számít a pénz, ezért Hajdú teátrálisam összetépte a szerződést. Az ilyen szerződésekből 3 példány készül, a lap által megkérdezett ügyvéd szerint csak akkor érvénytelen a megállapodás, ha az összes papír megsemmisül.

A cslád ismerősei szerint az ügyvédek folyamatosan egyeztetnek egymással, a válás megtörténik, a kérdés már csak az, hogy mikor. Hajdú egyelőre vasárnapi apuka, a szünidők felében vele vannak a gyerekek, ami a válás kimondása után is így maradhat. 

Ami viszont sokkal komolyabb gondot jelent, az a vagyonmegosztás. Az információk szerint Kata az ingó és ingatlan vagyonok felére igényt tart, azaz az egykori közös otthon, étterem, nyaraló és az egészségügyi centrum, amit még együtt kezdtek építeni. Hajdú viszont úgy látja, a szerződéshez kell tartaniuk magukat, ami viszont felesége szerint érvénytelen. Ettől csak nehezebb az egész, hiszen milliárdos vagyonról van szó, amibe több vállalat, köztük a Frizbi Entertaintment Kft.is beletartozik. Ha nem jutnak megegyezésre, akár évekig is elhúzódhat az ügy, márpedig jelenleg a nyilatkozatháború annyira elmérgesítette a viszonyukat, hogy nem is beszélnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek