Celeb

Mihalik Enikő már egy éve együtt van a szerelemével

Bors

Létrehozva: 2017.04.14.

A világ legsármosabb és leggazdagabb férfiai hevernek a lába előtt, ami érhető is, hisz Mihalik Enikő valóban gyönyörű. Ám, ahogy D. Tóth Kriszta autójában, az Elviszlek magammal című websorozatból kiderült, sosem szédült meg azon a bizonyos magas lovon, és a számos férfi közül is csak egynek a rajongása érdekli igazán. Vonattal jár haza Békéscsabára, ahol az az első dolga, hogy kinyissa a hűtőt, és ha nem is kipukkadásig, de mégiscsak befaljon egy kis csabai kolbászt vagy töpörtyűt.

De azért ennél pikánsabb részletek is kiderültek az életéről, például az, hogy bizony van szerelme, mégpedig egy New Yorkban élő francia-orosz férfi, aki egy magazinnál dolgozik vezető pozícióban. A világhíres szupermodell és kedvese egy éve vannak együtt, Enikő a szüleinek még ugyan nem mutatta be, de Budapestre már elhozta romantikázni.

A modell azt is elmesélte, miért más ez a kapcsolata, mint bármelyik másik volt, a videóban 28:45 után érdemes keresni ezt a rész. De egyébként őszintén ajánljuk az egész beszélgetést, ugyanis Enikő egy végtelenül szerény és bájos szupermodell, öröm hallgatni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek