Celeb

Kinek akarna még megfelelni Kasza Tibi?

Bors

Létrehozva: 2017.04.06.

<p>Közel a negyvenhez jutott el odáig, hogy ne mutassa másnak magát, mint amilyen.</p>

Forrás: Zsolnai Péter

Bár sem a viselkedése, sem a kinézete alapján nem mondanánk meg róla, Kasza Tibi bizony már 39 éves. Érzi is a kort, de csak abból, hogy már nem akar megfelelni másoknak, mint korábban. A Hot! Magazinnak elmondta, legbelül még mindig nagy gyerek, de a korral egyre érettebb, és reméli, egyre bölcsebb is lesz.

– Ettől még ugyanaz a hülyegyerek vagyok, aki mindig is voltam – mondta Tibi, aki azt is elárulta, a népszerűséggel egyáltalán nem szállt el magától. Ezt egyébként a benne lévő szegény gyerek nem is hagyná.

Tibi, akinek több százezres Facebook rajongói tábora van, olyannyira nem lett beképzelt a sikertől, hogy még mindig meglepődik, ha az utcán felismerik. Persze, hízeleg is neki ez, hiszen már kis srácként is erre vágyott, mégsem tud hozzászokni. És bár most látszólag mindene megvan, ezer terv van még a fejében, amiket nem biztos, hogy Magyarországon szeretne megvalósítani.

– Szeretnék előre haladni, rengeteg tervem van még az életben, amik nem feltétlenül kötnek Magyarországhoz. Szerencsére otthon érzem magam a világban, így bármi előfordulhat a jövőre nézve. És az is biztos, hogy nem a médiában fogok megöregedni – mondta a lapnak a műsorvezető.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek