Celeb

Karda Bea: Fantasztikus a házasélet!

P. J.

Létrehozva: 2017.04.22.

Karda Bea és férje túl van a kritikus hét éven, kapcsolatukban nyoma nincs válságnak. Lacival az interneten ismerték meg egymást, ami az énekesnő szerint egyedülálló a művészvilágban.

Lassan egy éve, hogy férjhez ment. Nem csalódott a házaséletben?

Hét és fél éve vagyunk együtt pontosan, és tavaly márciusban keltünk egybe hivatalosan. Régi álmom volt, hogy egy nagy esküvőt tartsak, amit egy százfős lagzi követ. A házasélet fantasztikus, van benne nézetkülönbség, boldogság, öröm, idegesség, tolerancia. A legfontosabb dolog viszont a bizalom és a megbízhatóság. A mézesheteken is túlvagyunk, igaz, csak pár hónappal az esküvő után tudtunk Törökországba elutazni. Ott viszont teljesült a régi nagy vágyam, hogy delfinekkel úszhattam együtt! Elképesztően jó élmény volt. Ez volt az egyik legszebb utazásom. 

A házasság óta változott valamiben a kapcsolatuk?

Nekem sosem voltak fontosak a papírok, így nem változott sok mindenben a párkapcsolatom. A férjemben a sok év alatt egyszer sem csalódtam, és maximálisan megbízom benne. Volt persze mosolyszünet, mint minden kapcsolatban, de mindig meg tudtuk oldani a gondokat. Egyedül a tévéműsorokban nem egyezik az ízlésünk, így nem is szoktunk gyakran együtt filmezni. 

Jelenik meg mostanában új lemeze?

Igen, azt tervezem, hogy egy jubileumi lemezzel kedveskedem a rajon­góimnak, igazi „Best of” hanganyag lesz. Olyan dal is fellelhető lesz rajta, ami még a Piramis együtteshez kötődik. Még annak idején Gallai Peti írta nekem a Repülj még című számot, 

és most negyven év után újra elővesszük és felújítjuk. Ezekben a napokban fogom felénekelni. Ez a dal azt jelenti nekem, hogy soha ne veszítsük el a bizalmunkat, mindegy hogy hány év telt el... tovább kell repülni és mosolyogni. 

Hol találkozhatunk önnel legközelebb?

Ma is lesz két fellépésem például. Sok helyre hívnak, de már nem érzem szükségét annak, hogy mindent bevállaljak. A tévés felkérésekre is csak akkor mondok igent, ha az a lelkemhez még passzol. Ennek ellenére nagyon örülök, hogy még mindig foglalkoztatnak. Csak egészség legyen és béke.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek