Celeb

Falusi kocsmába tért be vizelni Vilmos herceg

Bors

Létrehozva: 2017.04.09.

Ugye tudják mi az a hely, ahova még a király is gyalog jár? Hát persze hogy a klotyó, amelyre még a tökéletességre született brit királyi család tagjainak is szüksége van, főként ha egyéb elfoglaltságuk miatt egy ideje már nem tudtak könnyíteni magukon. Ilyenkor még Vilmos herceg is ráfanyalodik a falusi kiskocsma mosdójára, akármilyen lepukkant legyen az a hely. A brit trónörökös idősebb fia az Észak-Angliai Légimentő Szolgálat pilótájaként épp bevetésen volt szerdán, egy infarktusos beteghez riasztották őket Roystonba. A beteg sajnos a gyorsan érkező segítség ellenére elhunyt, a herceg és mentős társai pedig a helyszínen várták a rendőrök és a halottkém érkezését. Vilmos akkor már több órája volt terepen, s mivel már nem bírta visszatartani, beszaladt a helyi műintézménybe, amely a bohókás Tally Ho nevet viseli.

- Őszintén szólva még most sem tudok napirendre térni a dolog felett – mondta a Daily Mailnek a kocsma tulajdonosa, miután a lap munkatársai az eset kapcsán felkeresték. - Vilmos herceg nagyon kedves és udvarias volt, megkérdezte, hogy használhatja-e a mellékhelyiséget, én meg rávágtam, hogy hát persze, felség. Annyira megdöbbentem hogy csak beszéltem össze-vissza, de ő csak mosolygott.

A tulaj szerint Vilmos pár percig volt mindössze odabent, így nyilván csak pisilnie kellett. A váratlan látogatás azonban annyira felkavarta a kocsmárost, hogy azonnal megosztotta a hírt Facebook-oldalán – így jutott el hozzá a brit lap is a nem mindennapi történet felgöngyölítése során.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek