Celeb

Égetéssel szépül Ördög Nóra

kbv

Létrehozva: 2017.04.10.

<p>Egy különleges eljárással kezelik a dekoltázsát, ami úgy hat, mintha leégetnék az ember hámsejtjeit. A bőr ettől frissebb, feszesebb és fiatalosabb lesz.</p>

A képernyőn mindig tökéletes, csinos és harmincöt évesen is csak hu­szonötnek néz ki Ördög Nóra. De, ahogy a mondás tartja, a szépségért neki is szenvednie kell, méghozzá nem is akárhogyan. Mint megtudtuk, a műsorvezető több szépészeti esztétikai beavatkozáson is járt. Ezek egyikén mikrotűkkel szurkálják a páciens arcát, hogy ezzel a bőr természetes kollagéntermelését serkentsék a feszesebb és fiatalosabb bőr érdekében. Nóri az egyik budapesti plasztikai intézet arca – innen derült ki szemfüles olvasónknak, hogy egy különleges eljárással szépül a műsorvezető.

Nóri eddig végleges szőrtelenítésen vett részt, és tervben van, hogy a dekoltázsát és a nyakát fiatalítsák az ijesztően hangzó frakcionált szén-dioxid lézeres kezeléssel, ami során először érzéstelenítik a kezelendő bőrfelületet, majd a lézerrel többször is lekezelik az adott részt. A bőr hőkárosodást, vagyis égési sérüléseket szenved, a kezelés után fölpuffad, kipirosodik, hegesedhet is, minimum 3-4 napig égő fájdalmat érez a páciens, ennyi a gyógyulás ideje. 

– A bőr a kezelés során lokalizált hőkárosodást, vagyis égési sérüléseket szenved – részben ezért van szükség az érzéstelenítésre. A kezelés után kipirosodik, hegesedhet is, minimum 3-4 nap a gyógyulás. Azért választottuk Ördög Nórát az intézetünk esztétikai kezeléseinek arcává, mert hiteles és megbízható. Plasztikai beavatkozás nála szóba sem jött, hiszen nincs is rá szüksége, viszont mivel a harmincas években már fontos a megelőzés, Nóri is örömmel vállalta a felkérést az arcfiatalító, feszesítő kezelésekre és a dekoltázs megszépítésére. A műsorvezető ugyanis nem csak arca az intézetnek, több eljárást ki is próbált – mesélte a Borsnak dr. Földes Márta esztétikai bőrgyógyász, aki Nóri kezeléseit végezte a budapest plasztikai intézetben.

A műsorvezető a végleges szőrtelenítésen kívül egy rádiófrekvenciás arcfiatalítást is kipróbált, ami szintén nem éppen fájdalommentes: ilyenkor mikrotűkkel szurkálják a páciens arcát. 

– Az eljárás kollagént indukál, megemeli és feszesíti a bőrt – mondta a bőrgyógyász.

Nóri egyébként korábban az Esti Showder felvételén azt mondta, retteg a ráncoktól és az öregedéstől, ezért még a plasztikázástól sem riad vissza. – Addig, amíg léteznek a különböző orvosi varázsszerek, például a botox és a plasztikai sebészet, nem félek az öregedéstől. Nem akarok csúnya, ráncos idős nő lenni – érvelt hét évvel ezelőtt Nóri.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek