Celeb

Alec Baldwinra is ráhajtott Jackie Kennedy

Kiss Boglárka

Létrehozva: 2017.04.13.

<p>Az egykori first ladyt hajlamosak vagyunk hűtlen férje áldozataként kezelni, pedig a szépasszony maga sem vetette meg a földi örömöket.</p>

Forrás: Northfoto, AFP

Alec Baldwin mindössze 33 éves volt, amikor John F. Kennedy özvegye szemet ve­tett rá. A 62 esztendôs Jackie ak­kor már tizenhét éve eltemette második férjét is, a görög-argentin hajómágnás Aristotle Onassist, Baldwin pedig már igazi sztár volt, és nem sokkal azelőtt ismerkedett meg élete nagy szerelmével, Kim Basingerrel. Ám Jackie, akinek mindig is kifinomult ízlése és határozott fellépése volt a férfiak terén, nem ijedt meg a szépséges vetélytárstól. Az özvegy egykori barátja, James Hart életrajzi könyvében most rántotta le a leplet Jackie kései szerelmi kalandjáról, amely 1992-ben bontakozott ki.

– Két évvel a halála előtt még tele volt élettel, pajkos volt, és azt is elárulta, hogy belezúgott egy híres férfiba – elevenítette fel a történteket Hart nemrég megjelent memoárjában. – Megkérdezte tőlem, mit szólnék hozzá, ha elhívná a születésnapján színházba Alec Baldwint. Meglepődtem a nyíltságán, de úgy tettem, mintha ez nem lenne nagy dolog – tette hozzá James, aki, mivel ismerte Baldwint, kénytelen volt a közvetítő szerepét játszani. – Alecet még ná­lam is jobban meglepte a dolog, de egy pillanatig sem habozott, megígérte, hogy ott lesz. Komolyan? – kérdeztem. Mire ő:

– Viccelsz, Jackie Kennedy akar randizni velem? Persze, hogy megyek – idézte fel a beszélgetésüket Hart, aki arról már szemérmesen hallgat, hogy vajon a színházi randevú hol és miképpen folytatódott. Jackie két évvel később, 1994-ben, rákban hunyt el manhattani otthonában.

Marlon Brando és William Holden a listán

John Fitzgerald Kennedy, az USA 35. elnöke közismerten nőfaló volt, ám azt kevesen tudják, hogy feleségének, Jackie-nek – lánykori nevén Bouvier – is hasonló étvágya volt a férfiakat illetően. Míg JFK valamelyik ügyeletes szeretőjével, fehér házi gyakornokával vagy titkárnőjével, esetleg épp a kor legnagyobb szexidoljával, Marilyn Monroe-val töltötte az idejét, addig Jackie Hollywood első számú szívtipróival vigasztalódott. Egy halála után megjelent biográfia szerint olyan hírességek szerepeltek a hódítási listáján, mint Warren Beatty, Peter Lawford, Paul Newman, Gregory Peck, vagy Frank Sinatra. Bár ezek a viszonyok rövid életűek voltak, és javarészt titokban maradtak, Ja­ckie egyik jelentős csábítása még életében kiderült. 

Marlon Brando saját életrajzi könyvében írta le hónapokig tartó kapcsolatukat, ami egy elnöki fogadás után, a vendégház kanapéján kezdődött. De ugyanilyen mély szeretői viszony fűzte Jackie-t a sármos William Holdenhez is, aki a hatvanas évek egyik legismertebb amerikai színésze volt. Persze Jackie nem csak a hollywoodi hírességek köréből válogatott. Biográfusa és bizalmasa, Gore Vidal szerint férje két öccsével, Bobbyval és Teddyvel is viszonya volt, nem sokkal JFK halála után.

Baldwinnak Kim Basinger volt az igazi

Persze Alec Baldwint sem kell félteni, bár ma már megállapodott családapa, fiatalon maga is hírhedt nőfaló volt. Legismertebb kapcsolata Kim Basingerrel volt,  akitől Ireland nevű lánya született. De Alec  olyan nőknek is elcsavarta a fejét, mint az Acélmagnóliák sztárja, Janine Turner, Tatum O’Neal, Kristin Davis, a Szex és New York Charlotte-ja, vagy Anna Rothschild. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek