Celeb

Varga Viktor: Feleségül veszem Cinthyát!

DA

Létrehozva: 2017.03.01.

A legszeszélyesebb szerelem is végződhet happy enddel. Varga Vik­tor és Cinthya civódását-kibékülését évek óta kísérhetjük figyelemmel – most azonban összeköltöztek, esküvőt terveznek.

Győzött a szerelem! Hiába próbáltak egymás nélkül élni, nem ment. Pedig már szinte követhetetlen volt Varga Viktor és Cinthya kapcsolata, az elmúlt években hol összevesztek, hol kibékültek. Először két év után, 2,5 évvel ezelőtt mondtak búcsút egymásnak, arra hivatkozva, hogy nem tudnak összecsiszolódni, mert állandóan versengenek a másikkal, és képtelenek arra, hogy alárendeljék magukat a kapcsolatukban.

Egy hosszabb mosolyszünet után újra egymásra találtak, még az Édes Életben is szerepeltek, de szerelmük nem állta ki az idő próbáját. Fél éve szakítottak. Ki így, ki úgy próbált felejteni, Viktor jó pár lánnyal bukott le, volt, hogy több vasat tartott a tűzben, Cinthya pedig az alkotásba menekült. Fél év külön töltött idő után, körülbelül egy hónapja kiderült, még egyszer nekifutnak a közel öt éve tartó se veled, se nélküled kapcsolatnak. De most máshogy. Viktor a lányhoz költözött, és bevallotta magának: nem tud Cinty nélkül élni, és nem is akar!

– Összeköltöztünk, ahogyan régen, most is éjjel-nappal együtt vagyunk Cintyvel. Boldogok va­gyunk, biztosak egymásban és a kapcsolatunkban. A békülésben volt tudatosság is, ugyan az érzelmeink után mentünk, de bizonyos szabályokat lefektettünk – magyarázta a Borsnak Viktor, aki elárulta, hogy teljesen szakítottak a múlttal, tiszta lappal kezdték újra. És működik!

– Úgy vesszük, mintha a korábbi együttlétünk nem együtt lett volna, hanem egy másik emberrel. Eggyel a sok közül. Új emberekként léptünk a kapcsolatunkba, megbeszéltük, hogy elfelejtünk mindent, ami régen volt közöttünk. Így újra van bizalom. Néha persze becsúszik egy-két pillanat a múltból, de hamar le tudjuk kezelni a szituációt – fejtette ki az énekes, aki boldogabb, mint valaha. Szerelmét most már nem ereszti. Nem vágyik mások társaságára, csak arra, hogy együtt alkothasson Cinthyával.

– Megérettünk egymáshoz. Befelé élünk. Mindig is egymás részesei voltunk, de meg kellett élnünk a különlétet is. Nincsenek kérdések bennem, el fogom venni feleségül! A legboldogabbak ak­kor vagyunk, ha bezárkózunk a lakásba, és közösen éljük meg a művészetet. Én festek, ő pedig szobrászkodik vagy iskolai feladatokat csinál – mesélte lelkesen a Borsnak Viktor.     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek