Celeb

Vajna kifakadt: Havas Henrik le van szarva!

N. D.

Létrehozva: 2017.03.07.

Andy Vajna először reagált nyilvánosan Havas Henrik vihart kavaró kijelentésére, amiben az újságíró Kelemen Annához hasonlította feleségét, Tímeát.

Havas Henrik mindenről és mindenkiről határozott véleményt alkot, és általában még a durva beszólogatást is szárazon ússza meg – ám most emberére akadt, és csúnyán el is ázott.

A legutóbbi balhé akkor kezdődött, amikor Vajna Tímea elhatározta, hogy megszerzi az amerikai állampolgárságot. Havas ugyanis a Facebookoldalán tette közzé a véleményét, mi­szerint nem tud rá  haragudni, hiszen könyvet írt a kolléganőiről, Molnár Anikóról és Kelemen Annáról, így aztán tudja, hogy nehéz mesterség az övék.

Bár később többször is hangsúlyozta, hogy ezzel a kijelentéssel nem volt célja prostituáltként feltüntetni senkit, mégis mindenki úgy értelmezte a szöveget, hogy éppen ezt tette. Molnár Anikó feldúlt reakciójából is az derül ki, hogy szörnyen mélyen érintette a vádaskodás. – Ha ezek Havas szavai, akkor elmehet a büdös pic..ba! Ha valaki, akkor ő pontosan ismeri az életemet… – fakadt ki az egykori Nagy Ő.

Hivatalos reakció azonban nem érkezett egészen addig, amíg a riporter levelet nem kapott a Vajna tulajdonában TV2-től arról, hogy a csatorna nem tart igényt rá a Pénzt vagy életet! című műsor kapcsán, továbbá eláll a Fantázia Press Kft.-vel kötendő szerző­désétől is.

Talán ez a nem várt fordulat volt az, ami Havas hajóját elindította a bocsánatkérések végeláthatatlan óceánján, hiszen ezután napokon át tartó bűnbánó magyarázkodás vette kezdetét.

Először is közölte, hogy a három nőt nem azért emlegette egy kalap alatt, mert mindhárman prostik lennének, hanem mert mindhárman celebek. Következő alkalommal már azzal jött elő, hogy az a közös bennük, hogy mindhárman megmerítkeztek a felső tízezer világában. Egy másik magyarázatból az is kiderül, hogy a három nő története annyiban függ össze, hogy nehéz sorsú férfiakkal hozta össze őket az élet.

Szócsatára, erőfitogtatásra viszont nem került sor a két férfi között, bármennyire is tűnne ez logikus következménynek akkor, ha az egyik prostinak titulálja a másik nejét.

Ezért érthető kíváncsiság vezérelt minket, amikor a 2. Magyar Filmdíj-gálán összetalálkoztunk Andy Vajnával, és feltettük neki a kérdést: mégis miként érintik őt, a férjet Havas Henrik kemény szavai. A filmipar megújításáért felelős kormánybiztost váratlanul érhette kérdésünk a díj­átadó ünnepi forgatagában, de nem maradt adós a válasszal:

– Mondja meg neki, hogy le van szarva! – kérte fel közvetítői misszióra a Bors munkatársát, majd oldott hangulatban sarkon fordult, és komótosan elsétált.

Neki senki sem elég jó

Havas Henrik az ügyletes megmondóember. Beszólásaiból szedtünk össze egy csokorral.

Gesztesi Károlyról: – Szegény Karcsi! A pohár után nyúlt. Nem kellett volna se nősülni, se inni.

Sebestyén Balázsról: – Az állatorvostól elvárható, hogy ne dögöljön meg a ló, tőlem, hogy tudjam a különbséget tulajdon és birtok között, Sebestyén Balázstól pedig az az elvárható, hogy gusztustalan legyen.

Gönczi Gáborról: – Ez vicc! Ő egy nagyon helyes fiú, kedvelem is, jól énekel, de tizenakárhány évig súgógépről olvasott szegény teljesen érdektelen mondatokat, és minden előzmény nélkül híradót fog vezetni?!

Friderikusz Sándorról: – Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez az ember, akinek soha egyetlen saját ötlete nem volt, aki annyira hülye, hogy papírról olvassa fel a mások által előre megírt kérdéseket, és dróton keresztül tájékoztatják arról, hogy éppen miről van szó, ez az ember osztja az észt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek