Celeb

Titoktartásra kötelezi Debreczeni Zita és Gianni a násznépet

F. Zs.

2017. március 24. péntek 04:20

Jövő hét végén tartják az étteremtulajdonos és Debreczeni Zita esküvőjét. A titoktartás, úgy tűnik, a vőlegényre is kiterjed, Gianni állítja: továbbra sem tud semmiről.

Forrás: Vadnai Szabolcs

Mintha egy királyi párról lenne szó, olyan biztonsági intézkedések közepette szervezi Gianni Annoni és Debrecze­ni Zita a jövő hétvégére terve­zett esküvőjüket. A két híresség az olasz dolomitokba szervezte a ceremóniát, közel három­ezer méter magasba, ahol tény­leg csak a madár jár. És persze egy pár, általuk meghívott vendég... de tényleg csak egy maroknyi emberről beszélhetünk. 

A Bors értesülései szerint szó sincs nagy olasz családi kivonulásról, kö­rülbelül tíz em­ber hallja majd a boldogító igent vagy sít, azt ugyanis még nem tudni, hogy az anyakönyvvezető két nyelven, vagy csak olaszul beszél majd. 

Információink szerint nagyobb a valószínűsége az olasz szövegnek, tekintettel arra, hogy Olaszországban kelnek egybe, és az esküvőszervező nő is olasz. 

– Ők döntöttek úgy, hogy ilyen nagy titokban tartják az esküvőjüket – mondja a Borsnak a pár egyik közeli barátja –, mi pedig ezt tudomásul vesszük. Úgy tudom, majd itthon is lesz egy hatalmas buli, ha hazaértek, de az egybekelésüknél nem lesznek ott a haverok, csak tényleg a nagyon, nagyon szűk család. 

Lapunk úgy tudja, hogy Zita koszorúslányai azok a szépségek lesznek, akikkel Athénba szervezték a leánybúcsút. Zita, az unokatestvére, Dóri, és néhány barátnőjük társaságában partiztak együtt. Információnk szerint Gianniék nászajándékra sem tartanak igényt, a vendégektől azt kérték, hogy az arra szánt összeget jótékony célra ajánlják fel.

A koszorúslányokat a jövő hét közepén négy napra utaztatja Olaszországba a pár. Titoktartásra kötelezték őket, de valójában nem is kaptak tájékoztatást a pontos időpontról. Termé­szetesen megkerestük Zitát, hátha elárulja, miért ez a nagy titkolózás, de a modell-fotós lapzártánkig elérhetetlen volt. A vőlegény pedig – ahogy mindig – most is csak annyit mondott, ő nem tud semmiről…

Liptai Claudiának meglepetés volt az esküvője 

Liptai Claudia esküvője olyannyira titkos volt, hogy még ő sem tudott róla előre, holott neki kellett kimondania a boldogító igent Gesztesi Károlynak. A színésznőt szó szerint elrabolta Gesztesi, a vörös démon pedig csak a vidéki kúriába érve tudta meg, hogy minden barátjuk és az anyakönyvvezető is ott van. 

Sebestyén Balázs is titokban vette el kedvesét, Viktóriát. A menyegző egy kis faluban, Röjtökmuzsajon volt. A ceremóniának az ottani romantikus kastélyszálló kápolnája adott otthont. A boldogító igen kimondásakor összesen harmincan voltak jelen. Az akkori sajtóhírek szerint Balázsék titoktartási szerződést írattak alá a szálloda személyzetével, és a vendégeket is arra kérték, ne készítsenek fotókat, videófelvételeket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mentő vitte el Hoppál Péter államtitkárt a Parlamentből

vg.hu

Bebörtönzik a benzinártüntetőket

vg.hu

Megindultak a szakadárok Donyeck megyében: Kijevig szorítanák vissza az ukránokat

ripost.hu

Azonnal cselekedj, ha ezt látod a paradicsom alján

hirtv.hu

Kiakadt a magyar édesanya: Ezt üzente drogos szomszédjának

borsonline.hu

Rendkívüli közleményt adott ki a TEK a Kis-Dunában elmerült börtönőrökkel kapcsolatban

mindmegette.hu

Banán kontra görögdinnye: megdöbbensz, hogy miben mennyi kalória van

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Negyedik terhesség? Kiderült az igazság a 44 éves magyar színésznőről

mindmegette.hu

Elképesztő! Így sürög-forog Tóth Gabiék két éves kislánya a konyhában

borsonline.hu

Holtan találták meg a múlt héten eltűnt ismert séfet

További cikkek

Börtön

Interjút adott Fekete Dávid exe: „Az ikrek számára Dávid sajnos idegen”

SZERELEM

Miló Viki újra szerelmes, nem akárki rabolta el a szívét