Celeb

Természetfilmet forgatott a magyarokról a százkilós áltudós

ozs

Létrehozva: 2017.03.12.

Milyen párkereső szokásai vannak a munkásokat összefogó törzs hímjeinek? Milyen reakciókat váltanak ki ezek az utcán sétáló női egyedekből? Hogyan lehet elkapni vadhálóval a biciklistákat? Miként lehet a nyílt utcán köpőcsővel elkábítani a járókelőt, vagy miért érdemes nyers húst adni a motorosoknak? Többek között ezekre a természettudományos kérdésekre kapunk választ a Comedy Central szafarikalapos szakemberétől a Betondzsungel ösvényein című sorozatban. 

A műsor kétméteres, százkilós áltudósát, Jivens O. Breewensest a legtöbben István Kovács néven ismerik, aki „berlini magyar tudósító”-ként mindenütt feltűnt hatalmas mikrofonjával, hogy kérdéseivel a legbárgyúbb kifejezést varázsolja a magyar hírességek arcára. A Comedy Central szakemberei az interneten bukkantak rá, és egy új tudományos expedícióval bízták meg.

– Roppant hálás vagyok a csatornának, amiért ilyen sokat áldoz a tudomány oltárán. A korábbi utazásaimon már megismerkedtem az itteni betondzsungelek életével, de újra lenyűgözött a régió egyedeinek sokszínűsége. Most olyan közép-európai törzseket is megfigyelhettem, amelyeket korábban még nem – nyilatkozta Breewenses, aki a párzási és táplálkozási szokások mellett bemutatja a dzsungellakó törzsek rituá­léit, tradícióit, és világszemléletét is. Kutatásai során altatólövedékek és vadháló alkalmazásától sem riad vissza.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek