Celeb

Szerelme végre megkérheti Liptai Claudia kezét

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2017.03.16.

<p>Két héttel ezelőtt csendben elvált ikrei édesanyjától Pataki Ádám. A mestercukrász nem tartja kizártnak, hogy Claudia gyűrűt kap, a színésznő pedig nem ellenkezne. </p>

Forrás: Bánkúti Sándor

Sokan azt jósolták, hogy még jó ideig nem kelhet egybe a páros, mert Pataki Ádám válópere nagyon elhúzódik majd. Hiába Claudiával a csodaszép közös kisfiú, hivatalosan nem lehetnek egy család, úgy hírlett, a mestercukrász felesége nem akar válni. Az ilyen procedúrák pedig akár évekig elhúzódhatnak, ha az egyik fél nem mutat hajlandóságot.

Liptai Claudia nem tud és nem is akar belefolyni ebbe az ügybe, jelenleg minden figyelmét a kis trónörökös köti le. Olyannyira, hogy Marcell születése óta nem vállalt nyilvános fellépéseket, nem jelent meg sehol, ahol sajtómunkásokkal és fotósokkal találkozhatott volna. Kedd este mégis kivételt tett. 

– Ha ránézek a kisfiamra, nem gondolok másra, csak arra, hogy mennyire szeretem – mondja a Borsnak Liptai Claudia. – Minél több időt akarok vele tölteni, éppen ezért egy jó darabig biztosan nem térek vissza a köz­életbe, sem tévébe, sem színpadra. – És ahogy megy előre az idő, tök érdekes, hogy azt hittem, majd valamilyen hiátus lesz bennem, de nem... van egy időintervallum, amit képes vagyok a gyerekemtől távol tölteni, és aztán már nem bírom tovább – érzékenyül el Claudia, de leszögezi: – Ez nem ilyen „anyamajom lettem” érzés, hanem egyszerűen hiányzik. Úgy szeretem! 

A színésznővel és párjával egy keddi, késő délutáni rendezvényen beszélgettünk. Miközben a kávéját kortyolta, sokszor rápillantott az órájára. 

– Ilyenkor este könnyebb, mert nyolckor lefekszik és alszik, de eddig is ritkaságszámba ment, hogy nem vagyok mellette, amikor elszenderedik. – Most ez az első nyilvános megjelenésem, de a rendezvény után azonnal indulunk is haza. 

A beszélgetést végighallgatja Pataki Ádám is, aki szerelmes tekintettel néz Claudiára. Nyilvánvaló, hogy boldogok és hogy számukra most a szűk családjuk a legfontosabb, nem a szereplések és a csillogás. Amikor arra terelődik a szó, hogy biztosan még boldogabbak lennének, ha végre összeházasodhatnának, Claudia meglepő választ ad. 

– Már meg tudnak kérni – pirul el. 

Pataki mosolyogva folytatja: 

– Egy pár héttel ezelőtt a lehető legnagyobb csendben elváltunk a feleségemmel. Felnőtt, kultúremberek módjára, egyetlen hangos szó nélkül, aminek nagyon örülök. Közös gyermekeink vannak, nagyon fontos, hogy jó viszony legyen közöttünk. 

Hogy mikor szánja rá magát Pataki Ádám, hogy egy gyűrűvel térdeljen a szerelme elé, nem árulta el, de kétséget sem hagyott afelől, hogy nem kell rá sokat várni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek