Celeb

Rékasi: Arra eszméltem, hogy ülök a mellkasán, és szorítom a torkát

Bors

Létrehozva: 2017.03.02.

A színész nem tagadja, hogy nem mindig tudta kezelni dühkitöréseit.

Rékasi Károly életében már többször előfordult, hogy nem tudta fékezni indulatait és tettlegesség lett a vége. A színész a Hot! Magazinnak mesélt arról, hogy miként történhetett meg vele, ráadásul nem is egyszer, hogy eljárt a keze.

– Volt egy nehéz időszak az életemben, amikor édesapám súlyos beteg lett. Naponta látogattam Jászberényben, és egyik alkalommal, mára város közelében, egy tanyáról elém tolatott egy személyautó a főútra – kezdte a színész.

– Az utolsó pillanatban sikerült félrerántanom a kormányt, és így elkerülnöm a balesetet, de a vétkes sofőr még bocsánatot sem kért. Nagyon feszült állapotban voltam, kiugrottam a volán mögül és beütöttem a kocsiba a nyitott ablakon át. Erre az ember kiszállt egy szekercével, s akkor minden elborult előttem. Egyszer csak arra eszméltem, hogy ülök a mellkasán, és szorítom a torkát. Egyszerűen nem tudtam uralkodni magamon – mesélte.

Rékasi még azt is hozzátette, nem tudja megbocsátani magának, hogy korábban az is megesett, hogy lányát és fiát is megütötte felindulásból. Ők hiába tették túl magukat ezen, a színészt még most is gyötri a lelkiismerete.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek