Celeb

Lengyel lány miatt lépett le Balázs Fecó

A. T.

Létrehozva: 2017.03.20.

Érints meg, Homok a szélben, A lány, akit szerelemmel nézhetek – egytől egyig romantikus dalok, melyek szerzője, előadója, Balázs Fecó sokszor a saját boldogságát, avagy csalódását énekelte meg. Azt mondja, ő is végigjárta a szerelem kötelező lépcsőit: volt rajongó ifjonc, elhagyott, volt elhagyó, rózsaszín ködben élő és meggyötört, szenvedő férfi is. Az átélt érzelmek mind hozzájárultak ahhoz, hogy értékelni tudja második felesége, Imola szerelmét, akit tizenhárom év ismeretség után, ötvenkilenc évesen vezetett oltár elé, kisfiukkal a karján.

Szerelmi viszonyai általában úgy kezdődtek, hogy a lányok választották őt. De ne ugorjunk ekkorát az időben, elevenítsük fel azokat az éveket, amikor Fecót elő­ször perzselte meg a szerelem.

– Oh, hát én már az óvo­dá­ban is szerelmes voltam egy kislányba, aki na­gyon megtetszett nekem a far­sangi bálon – nevette el ma­gát kérdésünkre az énekes. – Mindig lángolt a szívem valakiért, de az első, em­lékezetes szerelem tinédzserként ért utol, talán tizenhét-tizennyolc éves lehettem. Akkor már a Neoton tagja voltam, és Lengyelországba utaztunk egy turnéra. Az egyik kon­certen belehabarodtam egy lengyel lányba. Még a csapatot is otthagytam egy időre, hogy a lány után mehessek. Elutaz­tam abba a városba, ahol lakott, és felmentem a la­ká­sára.

Imola lett az igazi

Fecó jelenleg boldog és harmonikus házasságban él feleségével, aki egy fiúgyermekkel ajándékozta meg. Az énekes több szívműtéten esett át, jelenleg is kímélnie kell magát. Imola kitartó és támogató szerelme nélkül a munkamegvonást is csak nagyon nehezen tudná elviselni. Fecó orvosa havi két koncertet engedélyezett, melyből áprilisban az egyik az Erkel Színházban, 10-én tartandó Szűcs Judith jubileumi koncert lesz, ahol szerelmes dalokból sem lesz hiány.

Fecót az ujja köré csavarta az ifjú hölgy, így a Neotonnak néhány koncertet nélküle kellett megtartania, de az idősebb tagok sem voltak ma született bárányok, megértették, nem haragudtak sokáig a szerelmes Fecóra. Az énekes a lány nevét nem, de néhány érdekességet még elárult kapcsolatukról. – Sajnos nem igazán értettük egymást. Mutogattunk, és egy-két szót mindketten tudtunk angolul, de ez semmire sem volt elég. Úgy mondanám, mi a szerelem nemzetközi nyelvén kommunikáltunk. Nem is tartott sokáig a dolog – sóhajtott Fecó. – Visszatértem a zenekarhoz, leveleztünk, aztán pár hónap után megszakadt a kapcsolatunk. A szenvedést pedig egy másik szerelem orvosolta, ez később is így volt.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27664_resized.jpg?avcount=1714642222
origo.hu

Menekülnek az ukránok, itt az oroszok megsemmisítő csapása

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27660_resized.jpg?avcount=1714642222
origo.hu

Újabb eligazítást tartott a Présember, mutatjuk, kiket hívott meg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177819_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Nincs még itt az az idő, hogy én tudnék erről beszélni tudjak" - zokogva nyilatkozott Majka felesége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176315_auto_resized.jpg
vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176568_auto_resized.jpg
ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172732_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Sorra állnak be Magyar Péter mögé a jobbik jelenlegi és ex politikusai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180398_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714642222
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/HBQ18bE334AgpXeCEzFngzxe1v08zNvIOrsKFA31prU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I0MDQyZmU1ODNkMDRlNDM4MTU2ZmRjNzIxYWZjMTYx.jpg
Szépségverseny

Kulcsár Edina: "Nem örülnék, ha a lányom ennyire kitenné magát a kirakatba"

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/mt4fh_6Pexqj1W4HfLpjKGTfXd-UV_zYCq90dEGrz3I/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkwOTBiMzA4NDgxMTRiMjNiNjY4MjU0Y2YyZjg3ZjIw.jpg
Szerelem

„13 évvel idősebb nálam” – a magyar milliárdos után talált rá a szerelem Nagy Ő Natira