Celeb

Kamerák előtt tört össze Istenes Bence

Bors

Létrehozva: 2017.03.16.

<p>Fel akart adni mindent, amiért eddig dolgozott. Tovább súlyosbította a helyzetet, hogy kisfiát, Nátánt sem láthatta. Sírva beszélt nyomorult lelkiállapotáról.</p> <p></p>

Megtörtént, amit hónapok óta tervezgetett Istenes Bence és Csobot Adél: a műsorvezető után kisfia édesanyja is kiköltözött Kölnbe. Istenes korábban a Borsnak elmondta, dolgozni megy Németországba, egy ottani tévétársaságnál vállalt szerkesztői feladatokat. Hónapokig éltek úgy Adéllal, hogy csak hétvégente, vagy még akkor sem találkoztak. És bár Istenes végig azt mondta, hogy igyekeznek nem megviselődni ebben az áldatlan állapotban, a műsorvezető vlogja szerint ez közel sem volt mindig így.

Bence sírásközeli állapotban beszél az első bejegyzésében arról, hogy mennyire nehezen sikerült beilleszkednie, és, hogy hiányzik neki a családja. Volt olyan is, amikor megfordult a fejében, feladja az egészet, és inkább hazajön.

– Az első értekezlet után konkrétan úgy érzem magam, mintha semmihez sem értenék – mondja egy helyütt, majd szipogva vallja be, vannak nehéz pillanatok, a mindennapokat nehéz megélni sokszor.

A szerelmesek a kölni dóm elől tudatták, Adél is kiköltözött végre.

Így azonban, hogy Adél és a kis NÁtán is kiköltözött, már egész más a helyzet. Bence élvezi, hogy újra együtt van a család.

imadom az ilyen reggeleket ❤❤❤ #morning #family #mylove #myson #love #germany #sunrise

A post shared by Istenes Bence (@istenesbence) on

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek