Celeb

„Ha van valaki, akit nem érdekel Havas Henrik, az én vagyok”

Bors

Létrehozva: 2017.03.11.

<p>Úgy tűnik, Havas Henrik továbbra is magyarázkodásra kényszerül híres-hírhedt, Vajna Timiről szóló posztja miatt.</p>

Forrás: Bors

Mint ismert, mindenki Tanár urának sikerült kisebb vihart kavarnia a Facebookon, amikor félreérthető megjegyzést tett Andy Vajna feleségéről, valamint Kelemen Annáról ás Molnár Anikóról. Pár nappal később a TV2 megüzente Havasnak: nem kell nekik. Most a Blikk faggatta az esetről. 

„Na, figyeljen ide! Nem bennem van a hiba, hanem a népekben. Az utcán, mondjuk megszólítok tíz embert azzal, hogy mondok két nevet: Andy Vajnát és Mészáros Lőrincet, akkor sajnos nem azt fogják mondani, hogy az egyik szorgalmas gáz- és vízvezeték-szerelő, a másik szorgalmas parókakészítő, hanem sajnos azt fogják mondani, hogy mind a kettő stróman. A kérdésére tehát az a válaszom, hogy teljesen mindegy, hogy én mit gondoltam, a lényeg az, hogy sokan, köztük sajnos az én kedves csatornám, a TV2 is úgy döntött, hogy – de csúnya ez a szó – lek...ázás esete forog fenn” - magyarázta, hozzátéve, hogy egyébként pontosan már nem tudja, mit írt, hiszen nem szokta a saját posztjait visszaolvasni: „Ha van valaki, akit abszolút nem érdekel Havas Henrik, az én vagyok.”

Havas egyébként arról az ominózus mondatról is megemlékezett, amit Andy Vajna a Bors munkatársán keresztül üzent neki - miszerint, idézzük: „le van szarva”. Állítja: ő kezdte a sz*rozást...

„Pont húsz éve mutatták be Andy barátom első magyarországi filmjét, A miniszter félrelé­­pet. Volt vörös szőnyeg, fáklya… én jöttem kifelé, egy csomó újságíró ugrott nekem, kérdezték, hogy tetszett? És akkor – oktondi módon, meggondolatlanul – kicsúszott a számon, hogy szar volt. A partnerem oldalba lökött, hátranéztem, és ott állt Andy, közvetlenül mögöttem. Láttam rajta, hogy fáj neki! Rá egy hétre, a Fausto’s-ban a szomszéd asztalnál ült, és amikor meglátott, magasra emelte jobb kezének középső ujját” - mesélte a bulvárlapnak Havas.

Nos, most már ezt is tudjuk...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek