Celeb

Gyászol Alföldi Róbert

kbv

Létrehozva: 2017.03.29.

A fekete keverék eb tizenegy éven keresztül volt a színész-rendezővel, a televízióba, próbákra, előadásokra is mindig elkísérte. Bár Alföldi csak ritkán oszt meg részleteket a magánéletéről, Pankával olyan közel álltak egymáshoz, hogy most a fájdalmát minden rajongójával tudatta. Úgy érzi ugyanis, bármennyire is neki fájdalmas most a búcsú, Panka, aki az évek során legalább olyan ismert lett, mint ő maga, megérdemli, hogy emlékezzenek rá.

– Az ordítóan fájó gyász magányos. Még akkor is, ha az életem majdnem teljesen a nyilvánosság előtt zajlik. De rájöttem, hogy ez róla szól. Saját jogon. Mint önálló csodálatos lény, akinek az élete szintén a nyilvánosság előtt zajlott. Az életünk. Jár neki, hogy emlékezzenek rá. Panka elment. …elakadok… megállt az idő. Drága, édes kicsi kutyám! Drága társam! Szeretlek! – üzent Pankának posztjában.

A színésznek korábban egy Dorka nevű bobtail kutyusa volt, amelynek elvesztése szintén annyira megviselte, hogy megfogadta, soha többé nem visz haza egyetlen ebet sem. Amikor azonban meglátták egymást Pankával, meggondolta magát. Alföldi korábban azt nyilatkozta, Panka a munkában is társa, egyfajta személyi tanácsadó is. Mivel a színész tényleg a szívén viseli állatai sorsát, halálában is szeretne velük maradni.

Egyszer közösségi oldalán azt mesélte el, az a végakarata, hogy ha meghal, akkor a hamvait keverjék össze szeretett állatai földi maradványaival, és úgy szórják szét. A kis kedvencek porai addig az éjjeliszekrényen várakoznak.

– Bármilyen gáz, de én elhamvasztattam őket, és ott vannak az éjjeliszekrényemen… És én azt kértem a végrendeletemben, hogy ha majd én is, akkor majd engem is, és akkor így együtt turmix, és akkor hutty… – utalt arra a művész, hogy együtt szeretne porrá lenni egykori kutyusaival és cicájával. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek