Celeb

Első szerelem: Szűcs Judith fa alatt gyakorolta a csókot

A. T.

Létrehozva: 2017.03.13.

Nem csak férfiakba lehet szerelmesnek lenni, hangulatok, fák, virágok, napsütés is kiválthatja ezt az érzést a szívünkből – vallja Szűcs Judith. Ahogy az első szerelem szóba kerül, az énekesnő átszellemül, és elárulja, újra látja magát diákkori kedvese karjaiban, érzi a csókjait.

– Az általános iskolában voltam először szerelmes egy Gábor nevű srácba. Nagyon kíváncsi voltam arra, milyen lehet a csókolózás, így a gesztenyefa alatt gyakoroltuk. Ennél romantikusabb dolgot annak idején el sem tudtam képzelni – osztotta meg velünk édes emlékeit a diszkókirálynő. – Oroszlán vagyok, általában én szemelem ki az „áldozataimat”, Gáborral is így történt, ő jóval félénkebb volt nálam.

De amilyen viharosan ér­keztek az első érzelmek az életükbe, olyan sebesen is távoztak. A továbbtanulás, az iskolaváltás derékba törte a fiatalok kapcsolatát. Az énekesnő és Gábor évekkel később egy osztálytalálkozón futott össze ismét, ahol mosolyogva nosztalgiáztak édes csókjaikról, de mi la­pozzunk to­vább a tinédzserkorú Judith szerelmi naplójában.

– Mindig szerelmes típus voltam, kamasz­éveimben is, és arra is hamar ráeszméltem, a nagy lángolások után jön a csalódás, amikor rájössz, téged bizony megcsaltak. Nem értettem, hogy lehet engem megcsalni? Anyukám segített át ezeken az időszakokon, aztán, ahogy a gyász időszaka letelt, mindig újra szerelmes lettem. Eldöntöttem, soha nem leszek féltékeny, nem akarok a bánatba belehalni, és ehhez tartom is magam. És még valami: minden szerelmet első szerelemként kell felfogni, hinni abban, hogy megtaláltuk az igazit, különben nincs mibe beleélnünk magunkat! – jelentette ki határozottan Szűcs Judith. 

Megtalálta az igazit

A hatvanhárom éves énekesnő jelenleg boldog párkapcsolatban él vőlegényével. A nagy szerelem hat és fél éve tart. Az esküvő időpontjáról még nincs hírünk. Választottja kilétét nem árulja el, de annyit igen, hogy végre olyan társra lelt, aki mellett kiteljesedhet. Már feladta a reményt a boldogságra, amikor a férfi belépett az életé­be. Ilyen biztos érzelmi háttérrel készül 45 éves jubileumi koncertjére, melyet április 10-én ad az Erkel Színházban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek